Local

Cel mai cool medic cardiolog a cucerit toate domnişoarele de pe TikTok! Dr. Ali H. Hojeij: „Pentru mine, medicina e mai mult decât o simplă meserie, este un stil de viață!” – GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat: 03 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cel mai cool medic cardiolog a cucerit toate domnişoarele de pe TikTok Dr. Ali H. Hojeij Pentru mine medicina e mai mult decât o simplă meserie este un stil de viață  GALERIE FOTOVIDEO
Dr. Ali H. Hojeij este libanez de origine, dar de 7 ani trăiește în România

Dr. Ali H. Hojeij este libanez de origine, dar de șapte ani trăiește în România. În anul 2021 a absolvit Facultatea de Medicină, iar în prezent este medic rezident pe secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova

În ciuda programului solicitant de la spital, dr. Ali H. Hojeij își face timp să posteze pe rețele sociale. Pe TikTok, unde este urmărit de mai bine de jumătate de milion de persoane, dr. Ali H. Hojeij postează clipuri atât din sala de operație, de la diversele conferințe la care ia parte, cât și video-uri cu secvențe din viața sa de zi cu zi.

Clipurile sale de pe TikTok ajung la milioane de persoane, înregistrând zeci de mii de aprecieri. Medicul a participat la zeci de conferinţe şi workshopuri în diverse oraşe ale României, prin care şi în Iaşi.

o imagine cu Ali H. Hojeij
Dr. Ali H. Hojeij este libanez de origine, dar de 7 ani trăiește în România

Şi-a dorit de mic copil să devină medic cardiolog, iar visul său s-a împlinit!

o imagine cu Ali H. Hojeij
Dr. Ali H. Hojeij a declarat că încă din copilărie visa să pășească pe urmele tatălui său și să ajungă un medic cardiolog renumit

Dr. Ali H. Hojeij a declarat că încă din copilărie visa să pășească pe urmele tatălui său și să ajungă un medic cardiolog renumit De aceea, în anul 2015, tânărul a venit în România, unde a urmat cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Craiova.

„Sunt libanez, m-am născut în Franța și vorbesc fluent șase limbi. Am ajuns în România în anul 2015 pentru a urma studii de medicină generală la Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova, pe care am absolvit-o în anul 2021. Mi-am dorit să devin medic cardiolog chiar din copilărie. De când aveam șase ani spuneam că vreau să-l urmez pe tatăl meu. Nu am stat pe gânduri și am ales să plec în străinătate cu scopul de a deveni cardiolog.

Tatăl meu a fost și este în continuare un exemplu, un mentor, a fost întotdeauna inspirația mea. Pentru mine, medicina e mai mult decât o simplă meserie, este un stil de viață, care îmi aduce enorma satisfacție de a ajuta oamenii. Pentru mine, un simplu zâmbet recunoscător și sincer, venind de la un pacient vrâstnic, este cea mai mare bucurie pe care o pot avea”, a declarat dr. Ali H. Hojeij.

o imagine cu Ali H. Hojeij cand consulta un pacient
În anul 2015, tânărul a venit în România, unde a urmat cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Craiova

Dr. Ali H. Hojeij: „De când eram student am observat potențialul pe care îl are social media şi am decis să creez content divers!”

o imagine cu Ali H. Hojeij
Dr. Ali H. Hojeij a mărturisit că activitatea din mediul online îi aduce multiple satisfacții. Prin postările sale reușește să interacționeze cu un număr mult mai mare de oameni decât i-ar permite meseria sa de medic

Dr. Ali H. Hojeij a mărturisit că activitatea din mediul online îi aduce multiple satisfacții. Prin postările sale reușește să interacționeze cu un număr mult mai mare de oameni decât i-ar permite meseria sa de medic. De asemenea, are colaborări cu diverse brand-uri, care îi aduc și câștiguri bănești.

„Pe lângă munca de spital, sunt speaker la diverse conferințe și workshop-uri. Satisfacția mea cea mai mare este workshop-ul de EKG, realizat și implementat de mine în cadrul UMF Craiova. De când eram student am observat potențialul pe care îl are social media în ziua de astăzi și impactul major asupra vieții noastre și am decis să creez un content divers, fie educațional, cu cazuri clinice și niște tips-uri medicale, fie motivațional sau entertainment.

Asta mi-a permis să ajung și să îmi las amprenta asupra unui număr mult mai mare de oameni decât aș fi reușit prin intermediul carierei de medic. Încerc mereu să împart cu urmăritorii experiența mea din domeniul medical sau stilul meu de viață cu scopul de a-i inspira și pe alții să aibă un stil de viață mai activ, să fie mai ambițioși.

Din când în când, clipurile mele au și o doză de amuzament, deoarece îmi place să ca urmăritorii să se bucure de o atmosferă relaxată. Asta m-a ajutat și pe mine, mi-a deschis multe porți, multe oportunități, nu în ultimul rând, mi-a adus și câștiguri bănești”, a adăugat dr. Ali H. Hojeij.

@dr.alihojeij♬ Quevedo: Bzrp Music Sessions, Vol. 52 – Bizarrap & Quevedo

@dr.alihojeij♬ Babel (Remix) – 染哥

@dr.alihojeij♬ original sound – Motiv8

Adauga un comentariu