Local

Cel mai cunoscut DJ din Iași, Vlad Pleșoianu, și prietena lui, acuzați de trafic de droguri! Totul a ieșit la iveală după perchezițiile efectuate de oamenii legii! Procurorii au descoperit canabis și o altă substanță interzisă! GALERIE FOTO / VIDEO

Publicat: 05 mart. 2021
DJ-ul Vlad Pleșoianu și prietena lui, Sabina Cercel
Procurorii DIICOT Iași i-au trimis ieri în judecată pe DJ-ul Vlad Pleșoianu și pe prietena lui, Sabina Cercel, sub acuzația de trafic de droguri

Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism l-au trimis în judecată pe un cunoscut DJ din Iași. Alături de Vlad Pleșoianu, anchetatorii au trimis-o în fața instanței și pe prietena acestuia, Sabina Cercel. Cei doi au fost prinși în urmă cu câteva săptămâni cu substanțe interzise

Un cunoscut DJ din Iași și prietena lui sunt acuzați de trafic de droguri! Astfel, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași l-au trimis în judecată pe Vlad Marian Pleșoianu. Alături de acesta, a fost trimisă în fața instanței și prietena sa, Sabina Cercel. Acuzația adusă de anchetatori în acest caz: trafic de droguri.
Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus cei doi inculpați, dar și procurorii, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

DJ-ul ieșean Vlad Pleșoianu și prietena lui, Sabina Cercel, prinși cu droguri

DJ-ul ieșean Vlad Pleșoianu și prietena lui, Sabina Cercel, au intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva săptămâni. Mai exact, la mijlocul lunii ianuarie 2021, polițiștii din carul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Iași au descins în mai multe locuri. Oamenii legii au efectuat percheziții la suspecți de trafic de droguri. Atunci au fost vizate mai multe locuri din municipiul Iași , dar și din comuna Bârnova.
În urma perchezițiilor efectuate, DJ-ul Vlad Marian Pleșoianu și iubita acestuia, Sabina Cercel, au fost ridicați și duși la audieri. De asemenea, oamenii legii au afirmat că au fost găsite mai multe cantități de canabis, dar și alte substanțe interzise. În plus, anchetatorii au ridicat mai multe probe, printre care și mijloace de comunicare.

Cei doi ieșeni, încătușați de magistrați

La scurt timp de la perchezițiile efectuate, procurorii DIICOT Iași i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi tineri ieșeni suspectați de trafic de droguri. Oamenii legii au afirmat că, în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, în baza aceleiași rezoluții infracționale, unul dintre inculpați s-a aprovizionat, de la celălalt inculpat, cu droguri de risc și mare risc pe care ulterior le-a comercializat către consumatori din județul Iași.

„Pe data de 13 ianuarie 2021, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de doi inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată. La aceeași dată, procurorii DIICOT, împreună cu ofițeri de Poliție judiciară din cadrul BCCO Iași, au efectuat două percheziții domiciliare, în județul Iași, în urma cărora au fost ridicate diverse cantități de droguri de risc (canabis), droguri de mare risc (MDMA), sume de bani susceptibile a proveni din traficul de droguri de mare risc și alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracțională”, au menționat atunci procurorii DIICOT Iași.

Ulterior, Vlad Pleșoianu și Sabina Cercel au fost reținuți pentru 24 de ore. În plus, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis atunci propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele celor doi.

Comentarii
Adauga un comentariu