Titlurile zilei

Cel mai sadic scandal sexual din Iași! Partidă de amor înecată în sânge după ce soția a fost prinsă cu amantul în pat. Soțul înșelat a dat cu bâta până a obosit (Exclusiv)

Publicat: 10 iun. 2021
Un cuțit plin de sânge și o femeie agresată
Un ieșean va fi nevoit să dea explicații în fața judecătorilor, după ce a fost acuzat că a vrut să facă moarte de om

Un ieșean în vârstă de 53 de ani va fi nevoit să dea cu subsemnatul în instanță, după ce a fost acuzat de comiterea unor fapte de groază. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis ieri în judecată pe Valentin Mocanu, sub acuzațiile de omor și tentativă de omor asupra unui membru de familie. Scandalul cu iz sexual a izbucnit după ce ieșeanul a prins-o pe iubita lui în casă cu un bărbat în vârstă de 79 de ani

Un scandal cu iz sexual, care a avut loc recent în județul Iași, a fost finalizat cu un dosar penal! Asta, după ce o femeie a fost prinsă de iubit în casă cu un bărbat în vârstă de 79 de ani! Ce a urmat a șocat întreaga țară: l-a lovit cu o coadă de topor numai în cap! Însă, acum, a venit „nota de plată” pentru agresor.
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis ieri în judecată pe Valentin Mocanu, sub acuzațiile de omor și tentativă de omor asupra unui membru de familie. Urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, judecătorii vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieșeanul Valentin Mocanu a făcut moarte de om din cauza geloziei

Anchetatorii ieșeni au afirmat că Valentin Mocanu (53 de ani) a intrat în vizorul lor după un incident care a avut loc în luna aprilie a acestui an.

„În seara zilei de 18 aprilie 2021, în intervalul orar 19:30 – 20:00, inculpatul V.M. s-a deplasat la locuința concubinei sale, F.M., din satul Brătești, comuna Stolniceni-Prăjescu, județul Iași. Acolo, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, inculpatul i-a aplicat victimei Ș.M., în vârstă de 79 de ani, multiple lovituri cu corpuri dure la nivel cranian”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Aceasta a adăugat că agresorul a folosit atât o coadă de topor, cât și o bâtă, pentru a-l lovi pe bărbatul de 79 de ani în special în zona capului. După loviturile primite, victima a suferit contuzii cerebrale cu fractură craniană, leziuni grave care au dus la moartea acesteia.

După ce i-a crăpat capul amantului, a început să își lovească iubita

Oamenii legii au mai afirmat că, după ce l-a lăsat într-o baltă de sânge și cu capul crăpat pe bărbatul de 79 de ani, Valentin Mocanu s-a întors către iubita sa, F.M. (62 de ani), pe care a început să o lovească fără milă.

„În aceleași împrejurări, cu aceeași rezoluție infracțională, inculpatul V.M. a agresat-o și pe concubina sa, F.M., căreia i-a aplicat multiple lovituri cu corpuri dure la nivel cranio-facial, cauzându-i leziuni traumatice (echimoze, plăgi și tumefacții) care au necesitat pentru vindecare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Facem precizarea că trimiterea în judecată constituie doar o etapă procesuală care, în nicio situație, nu poate înfrânge prezumția de nevinovăție”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

La scurt timp după producerea scandalului cu iz sexual, autoritățile au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale, de Poliție și criminaliști. Din păcate, pentru bărbatul de 79 de ani nu s-a mai putut face nimic altceva decât să se declare decesul. Ulterior, Valentin Mocanu a fost săltat și dus la audieri. Mai apoi, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar, a doua zi, ieșeanul a fost arestat preventiv pentru omor și tentativă de omor asupra unui membru de familie.

Comentarii
Adauga un comentariu