Local

Cel mai slab parlamentar din Iași vrea din nou la ciolan. Deputatul ALDE Varujan Vosganian își caută un nou loc călduț în Parlamentul României

Publicat: 19 oct. 2020
Deputatul ALDE Varujan Vosganian mai vrea un mandat în Parlamentul României
Deputatul ALDE Varujan Vosganian

Un parlamentar din Iași cu mai multe mandate la activ caută din nou să ajungă pe o funcție în Parlamentul României. Deputatul ALDE Varujan Vosganian trage sforile pentru a prinde un mandat sub umbrela partidului Pro România condus de fostul premier Victor Ponta. Vosganian a reușit să ducă în colaps organizația ALDE Iași, iar acum caută să pună mâna și pe o altă filială care să-l ajute să rămână parlamentar

Blestem total asupra locuitorilor județului Iași. Cel mai slab parlamentar din Iași și-a făcut un plan secret de a rămâne pentru încă un mandat în Camera Deputaților. Actualul deputat ALDE Varujan Vosganian caută să-și păstreze locul din Parlamentul României, chiar dacă vreme de mai bine de 7 mandate nu a făcut nimic pentru cei pe care i-a reprezentat la nivel înalt

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a distrus filiala de la Iași. Plan pentru un nou mandat în legislativul din Camera Deputaților

Cum s-a ajuns ca deputatul ALDE Varujan Vosganian să negocieze o intrare în organizația Pro România. La nivel central s-a încheiat o alianță între conducerile celor două formațiuni politice pentru alegerile parlamentare 2020. Iar Vosganian vrea să continue în Parlamentul României pe locul eligibil de la Iași. Culmea, Vosganian nici măcar nu mai are structuri ALDE în prezent la Iași.

Cea mai mare parte a organizației a plecat fie la Partidul Verde la alegerile locale 2020, fie s-au îndreptat către filiala PNL Iași. În aceste condiții, aportul lui Varujan Vosganian la Pro România ar fi zero barat. De altfel, în urmă cu 4 ani, în aceleași condiții a intrat Vosganian în ALDE. Fără să reprezinte ceva pentru acest partid, Vosganian a fost impus de la centru și uns apoi parlamentar. Asta în condițiile în care în ALDE au fost oameni care au muncit încă de la bun început și care meritau mai mult să ocupe funcțiile respective.

Deputatul a lăsat filiala ALDE în datorii. Partidul a fost îngroșat definitiv

Pentru ca situația să fie completă, deputatul ALDE Varujan Vosganian a și îngropat organizația în datorii. Sediul ALDE din Piața Unirii și locul unde este cabinetul său de parlamentar a acumulat datorii către serviciile subordonate la Primăria Iași.
Cel mai slab parlamentar din Iași nu a vrut să le plătească, astfel încât s-a ajuns la instanța de judecată. Iar asta nu este tot pentru situația în care se află Varujan Vosganian. Acesta a avut un mandat extrem de slab în Parlamentul României, intervențiile sale pentru județul Iași fiind total absente. Fostul ministru s-a lipit chiar de grupul PSD în speranța că își va putea asigura viitorul politic la alegerile parlamentare viitoare. Cum până la urmă nu a prins nimic la PSD Iași, acesta a încercat cu disperare să se reorienteze pentru a mai prinde încă un ciolan în următorii 4 ani.

Comentarii
 • Pai va fi locul 1 cum e și normal la PRO ROMÂNIA! După rușinea de la locale musiu Iacoban și-a arătat valoarea ( degeaba se tot lauda la Ponta ca distruge PSD Iasi care pe municipiu este la mâna lui … ha,ha,ha…) și nu va mai prinde nici lista! Așa se întâmplă când dai afara din partid generali și oameni cu cariera militară in spate , numai și numai pentru a aduce infractori care sa facă joc de glezne mimând lupta cu Chirica! Pa,pa Sorinele … bun venit Varujane și Răducu Botez !

 • Redutele lui Chirica cad una câte una! După ce a pierdut încrederea iesenilor ( are cu peste 12000 de voturi mai puțin ca in 2016) ,e pe cale sa piardă influența in PSD IASI pe care o avea prin salariați de la PMI lăsați infiltrați in interiorul PSD pentru a controla organizatia,după ce a pierdut sprijinul societății civile,după eșecul de la locale care nu ii va permite sa organizeze un puci in PNL pentru a prelua puterea, iată ca acum pierde și PRO ROMÂNIA pe care o folosea sa distrugă Org PSD și sa facă blaturi electorale! E clar ca Iacoban va fi ejectat de Ponta care sa prins ca a fost tras pe sfiară! Și uite așa Steaua politica a lui Iacoban a apus …

 • Cred ca ati formulat gresit articolul ! , aceasta panarama nu este din Iasi cum na fost nici Udrea din Roman !, si nici macar MOLDOVEAN nu este !, e un infractor plantat in gradina prostilor care lau votat sa le dea si lor ceva din tot ce le fura de prin curte !

 • Nu ar trebui sa uitam : „Deputatul de Iaşi Varujan Vosganian a votat împotriva autostrăzii, la fel singurul ministru moldovean din Guvernul PSD”.
  Acum vine ca in trecut o singura data la 4 ani la Iasi sa ceara voturi apoi uita de prostii care l-au ales.

 • Bai Abalas Bogdan, de la vopsitul bancilor, ai sa il faci din nou pe Varujan parlamentar. L ai mai facut o dara cu PC! Vezi, astora TRASEISTILORA ASA libse intampka, spera sa linga si ei un ciolan, dar saracului nici boii nu trag.
  Asta e mai rabzi inca 4 ani, la licalele viitoare sigur vei fi consilier si atat, ca atat poti!
  Salutari de la PSD!!!

 • Fain articolul.
  Că este vorba de Varujan sau Iacoban (uite că rimează, cine se aseamănă se „adună”), aceşti oameni nu mai prind Parlamentul României. Dacă la locale, pe județ, Pro România a obținut un procent de 4,95%, noul partid Pro România Social Liberală nu va obține 4%.

Adauga un comentariu