Cele mai frumoase tatuaje temporare pentru fete – varianta nedureroasă a unui tatuaj real

23 dec. 2021, 13:39 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Fun

Descoperă cele mai frumoase tatuaje temporare pentru fete. Acestea sunt o alternativă nedureroasă a tatuajelor reale, care îți permite să încerci mai multe modele. Tatuajele temporare sunt de mai multe tipuri, însă cele făcute prin tehnica “press on” imită cel mai bine un tatuaj real. În medie, pot rezista pe piele până la 2 săptămâni.

Dacă te plictisești, poți elimina design-ul prin mai multe moduri: soluții pe bază de ulei, loțiuni exfoliante sau soluții chimice. O tehnică foarte populară în rândul iubitorilor de tatuaje este cea „watercolor”, iar tatuajele temporare aplicate prin lipire o imită foarte bine.

 

Cele mai frumoase tatuaje temporare

În rândul fetelor, cele mai populare modele sunt cele florale, săgețile sau chipul animalelor de companie. Ca și în cazul tatuajelor reale, tatuajele semipermanente au diverse forme, culori și mărimi. Tatuajele florale nu se demodează niciodată. Pentru un tatuaj mai deosebit, florile pot fi combinate cu forme geometrice sau astronomice. Modelele florale se potrivesc perfect oricărui stil vestimentar. Pentru persoanele mai spirituale și care doresc un tatuaj mic, o bună alegere poate fi mâna Fatimei.

În cazul fetelor cu pielea mai închisă la culoare, tatuajele cu henna de culoare albă arată senzațional. O bună idee sunt tatuajele cu model tribal, așezate pe mână, între sâni sau pe gât. O tehnică foarte populară în lumea tatuajelor este cea “watercolor”. Din fericire, această tehnică poate fi imitată și prin tatuaje semipermanente. Dacă nu știi ce model să alegi, modelele abstracte sunt la fel de frumoase.

Tipuri de tatuaje temporare

Tatuajele temporare sunt făcute cu henna și pot dura până la două săptămâni. Spre deosebire de tatuajele permanente, procesul tatuării cu cerneală semipermanentă nu este deloc dureros. Tatuajele semipermanente sunt o alternativă semipermanentă a unei decizii pe viață. Ele reprezintă o modalitate mai ușoară prin care tinerii își pot schimba imaginea.

Cu ajutorul tatuajelor semipermanente, poți experimenta cum arată un anumit model pe pielea ta și astfel poți găsi mai ușor modelul care ți se potrivește.

Există trei tipuri de tatuaje semipermanente: cu henna, aplicate prin apăsare și prin șablon. Tatuajele cu henna sunt foarte populare în Asia de Sud. Cerneala este obținută prin măcinarea unor frunze care au o substanță ce crează pasta henna.Cel mai adesea, tatuajele cu henna sunt în nuanțe de roșu și maro. Tatuajele aplicate prin lipire seamănă cel mai mult cu tatuajele adevărate. În cazul acestora, modelul este transferat de pe o hârtie prin simpla umezire a acesteia.

Cum îndepărtăm aceste tatuaje

Dacă vrei să scapi de tatuaj mai repede, există alternative mai rapide decât apa și săpunul. O primă alternativă este loțiune exfoliantă pentru corp. Folosește mișcări blânde, circulare timp de 30 de minute pentru a elimina tatuajul complet. Dacă este nevoie, mai repetă procesul încă o dată.

De asemenea, soluțiile pe bază de ulei își fac treaba foarte bine. Pentru tatuajele care nu pot fi scoase prin aceste metode, cele mai bune sunt dizolvantele chimice ca spirtul, dizolvantul de lac de unghii sau dezinfectantul pentru mâini. Tatuajele semipermanente sunt potrivite și pentru copii. Cel mai des, acestea sunt disponibile într-un set cu modele diverse. Unele dintre acestea au aspect profesionist. Tatuajele semipermanente sunt aplicate cu ajutorul unor markere speciale, cu care poți desena modelele proprii.

Așadar, cele mai frumoase tatuaje temporare pentru fete sunt alternativa nedureroasă a unui tatuaj real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *