Cancan ultimă oră

Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale

Publicat: 30 nov. 2021

Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii și i-au trimis artistei multe mesaje de încurajare.

Cântăreața în vârstă de 53 de ani trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere personal și profesional. Artista s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar fanii au devenit tot mai îngrijorați. În ultima vreme aceasta a pierdut destul de mult în greutate și s-a confruntat cu spasme musculare. Acestea au împins-o să ia câteva decizii care au afectat-o pe plan emoțional.

Celine Dion slăbește din ce în ce mai tare, iar transformarea ei are legătură cu o afecțiune gravă de care suferă fără să poată fi tratată într-un fel sau altul.

Diva suferă de degenerescenţă musculară (afecţiună rară ereditară, caracterizată prin deteriorarea progresivă a muşchilor corpului-n.r.). E paralizată de crize de durere şi tetanie (sindrom caracterizat prin contracţia muşchilor şi înţepenirea membrelor- n.r.), slăbeşte văzând cu ochii.

Din cauza problemelor de sănătate, ea a trebuit să anuleze concertele din Las Vegas pe care urma să le susţină în ianuarie şi februarie, anul viitor. Artista cu avere de 800 de milioane de dolari se teme că nu va mai putea urca pe scenă. Nu se mai poate ridica din pat, nici să se mişte, nici să meargă, potrivit revistei ”Public”.

 

Fanii lui Celine Dion sunt extrem de îngrijorați întrucât artista arată din ce în ce mai rău. Deși o bună bucată de vreme, artista a evitat să vorbească despre ceea ce trăiește, ulterior a decis că e normal ca fanii ei să afle că traversează o perioadă foarte grea.

„Céline se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se confruntă o impiedică să participe la repetițiile pentru noul show”, a transmis echipa lui Celine Dion.
Celine Dion a fost căsătorită cu René Angélil, între 1994-2016, şi are trei copii, René, de 20 de ani, Nelson şi Eddy, de 11 ani.

Adauga un comentariu