Eveniment-Social

Ceremoniile de absolvire a facultății, de anul acesta, la un pas de anulare

Publicat: 02 mai 2020

Foarte probabil, toate ceremoniile de absolvire a facultății, de anul acesta, se vor anula. Decizia îi vizează pe toți studenții marilor universități de stat din Iași. Motivul este legat de faptul că, în acest moment, noi măsuri oficiale cu privire la evenimentele organizate și desfășurate în spații închise sau deschise nu au fost transmise. De asemenea, nu există precizări nici cu privire la modul în care se va putea circula între localități

Cel mai sigur, ceremoniile de absolvire a facultății, de anul acesta, se vor anula. Măsura îi vizează pe toți studenții marilor universități de stat din Iași. Noi măsuri oficiale cu privire la evenimentele organizate și desfășurate în spații închise sau deschise nu au fost transmise. De asemenea, nu există precizări nici cu privire la modul în care se va putea circula între localități.

Ce face Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” legat de ceremoniile dedicate absolvirii studenților

În această stare de fapt, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași a ținut să precizeze ceea ce se va întâmpla cu ceremoniile de absolvire.

„Având în vedere faptul că nu au fost prezentate public până în acest moment noi măsuri oficiale cu privire la evenimentele organizate și desfășurate în spații închise sau deschise și faptul că nu a existat un anunț oficial cu privire la modul în care se va putea circula între localități, începând cu data de 16 mai 2020, UAIC nu poate lua în acest moment o hotărâre privind ceremoniile de absolvire – promoția 2020. Decizia va fi luată și comunicată în momentul în care vor fi făcute publice informații clarificatoare din partea autorităților centrale”, au reliefat cei de la „Cuza”.

Adauga un comentariu