Din lumea filmului

Charlie Chaplin avea mai multe fetișuri bizare. Ce îi cerea soției sale

Publicat: 12 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Charlie Chaplin avea mai multe fetișuri bizare. Ce îi cerea soției sale
Charlie Chaplin avea mai multe fetișuri bizare pe care le-a pus în practică din timpul celei de-a doua căsătorii.

Deși este unul dintre cei mai apreciați comedianți, Charlie Chaplin avea mai multe fetișuri bizare. În viața amoroasă putem spune că avea gusturi cel puțin ciudate. Lita Grey, a doua lui soție, a povestit prin ce a fost nevoită să treacă în timpul mariajului.

Potrivit acesteia, actorul o împrumuta altor bărbați și își dorea să o vadă cu alte femei deoarece îi făcea placere să o vadă în compania acestora.

Ce fetișuri bizare avea Charlie Chaplin

Marele comediant obișnuia să întrețină relații sexuale cu minore afișând o cruzime de nedescris în raport cu ele. Pe când avea 34 de ani, actorul a lăsat-o însărcinată pe Lita Grey care avea 15 ani. La acea vreme, mama acesteia a amenințat că dacă acesta nu o va lua de soție pe fiica ei, îl va raporta pentru fapta de viol pe care el a comis-o.

Chaplin a acceptat să se căsătorească cu Lita pentru a scăpa de acuzații. Cei doi s-au cunoscut exact înainte de a apărea în filmul „The Kid” pe când Lita avea 8 ani. Actorul a spus că ar fi început relația cu ea când avea 15 ani.

Comediantul și copila s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, în Mexic, în data de 25 noiembrie 1924. Căsnicia a durat trei ani, iar fiecare an a fost unul de coșmar pentru Lita. Ea a născut doi băieți și a fost forțată să întrețină acte sexuale ilegale în California anilor 1920.

Charlie Chaplin chiar ar fi țipat la un moment dat la aceasta, spunându-i: „Toţi oamenii căsătoriţi fac astfel de lucruri. Eşti soţia mea şi trebuie să faci ceea ce vreau eu să faci”.

Ce spunea presa despre obiceiurile lui Charlie Chaplin

Presa vremii relata că cererile actorului „erau revoltătoare, degradante şi jignitoare pentru Lita Grey şi arătau o totală lipsă de respect”, dar și că „erau respingătoare pentru decenţa sa morală”.

Din documentele de divorț reiese faptul că actorul îi cerea Litei Grey să întrețînă activități sexuale degradante. În 1927, actrița chiar a ținut să sublinieze că tratamentul la care era supusă era „revoltător și inuman”.

După divorț, Lita Grey a ieșit în câștig. Judecătorul a luat o decizie în favoarea actriței, astfel încât ea a primit 557.000 de lire sterline (care astăzi ar valora 8 milioane de lire sterline).

Cine i-a furat coşciugul lui Charlie Chaplin

Coşciugul lui Charlie Chaplin a fost furat după cum relata presa acelor timpuri. Cine a fost în stare de aşa ceva? Care au fost motivele pentru care s-a gândit cineva să facă un lucru atât de josnic veţi afla în rândurile ce urmează.

Totul a început pe 1 martie 1978, trecuseră aproape trei luni de la înmormântarea celebrului actor de comedie Charilie Chaplin. Atunci un anunţ a isterizat o lume întreagă: „Coşciugul lui Charlie Chaplin este gol”. La aflarea acestei veşti soţia acestuia, Oona Chaplin, a suferit un şoc. S-a încercat ca povestea să fie muşamalizată, însă presa vremii nu putea să rateze un asemenea subiect.

Charlie Chaplin avea mai multe fetișuri bizare pe care le-a pus în practică din timpul celei de-a doua căsătorii.

Adauga un comentariu