Cancan ultimă oră

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, adevăratul motiv pentru care și-a făcut cont pe OnlyFans: „Tata mi-a zis să fac orice pentru bani!”

Publicat: 14 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Charlotte fiica adoptivă a lui Ilie Năstase adevăratul motiv pentru care și-a făcut cont pe OnlyFans Tata mi-a zis să fac orice pentru bani
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, adevăratul motiv pentru care și-a făcut cont pe OnlyFans

Charlotte Năstase, una dintre cele patru fiice ale lui Ilie Năstase  a intrat de curând în atenția publicului, deoarece anunțase și-a deschis cont pe OnlyFans, platformă online cu conținut dedicat adulților.

Una din fiicele lui Ilie Năstase a anunțat recent că vrea să facă mai mulți bani, iar în acest sens, Charlotte Năstase a decis să posteze conținut pe un site dedicat adulților, OnlyFans.

Charlotte Năstase: „Să ne jucăm, baby”

Charlotte Năstase a făcut anunțul prin intermediul unui mesaj scurt, iar pentru suma de 17 dolari, subscriberii site-ului pot vedea poze explicite cu fata lui Năstase, în ipostaze extrem de provocatoare.

„Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a transmis Charlotte Năstase în mediul online, în urmă cu câteva săptămâni.\

După ce a anunțat ce vrea să facă pentru bani, Charlotte a dezvăluit motivul pentru care a ales să-și facă un cont pe un astfel de site. Fiica fostului mare sportiv a spus că tatăl ei i-a spus să facă orice pentru bani.

„Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte”, a dezvăluit Charlotte pentru Ziare.com.

Tânăra nu a avut o relație bună cu tatăl său, ei doi aflându-se mereu în diverse conflicte

Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase în timpul căsniciei lui cu actrița Adelaide Alexandra King. Fiica lui Ilie Năstase spune că nu și-a mai văzut tatăl de foarte mult timp și probabil nici nu o să-l vadă prea curând. Tânăra spune că a fost încurajată de Amalia în ceea ce privește noua ei activitate.

„Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare. Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe OnlyFans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”, a mai spus Charlotte.

Adauga un comentariu