Cultural

Chef Florin Dumitrescu, despre plecarea celor trei Chefi de la Antena 1. “Cea dintâi condiție…”

Publicat: 13 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Chef Florin Dumitrescu despre plecarea celor trei Chefi de la Antena 1. Cea dintâi condiție
Chef Florin Dumitrescu a avut o primă reacție cu privire la plecarea de la Antena 1

Chef Florin Dumitrescu a avut o primă reacție cu privire la plecarea de la Antena 1. Trustul Intact a anunțat faptul că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au plecat de la „Chefi la Cuțite”.

Pe 12 octombrie, reprezentații postului de televiziune unde activau cei trei chefi au trimis un comunicat de presă cu un anunț surprinzător.

„Antena 1 anunță înlocuirea primilor trei jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Mega succesul Chefi la Cuțite continuă cu noile staruri care vor fi anunțate în curând”, se arată în comunicatul celor din trustul Intact.

Ce a dus la această decizie

Evoluția discuțiilor dintre echipa Chefi la Cuțite și cei trei foști jurați a fost următoarea:

– luna Martie: Se trimite un calendar de producție către cei trei jurați pentru sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuțite.

– lunile Mai – Septembrie: Se fac pregătiri pentru un nou sezon, inclusiv anunțarea castingului, comunicarea cu întreaga echipă, sponsori și producție, încheierea contractelor de închiriere, gestionarea utilităților, programarea echipei de filmare, organizarea preselecțiilor în mai multe orașe din țară și asigurarea transportului pentru concurenții veniți din afara țării. Toate aceste activități necesită resurse financiare și umane, 150 de persoane implicate în pregătirea show-ului.

– luna Septembrie: Cu mai puțin de 30 de zile înainte de începerea filmărilor, jurații anunță că nu mai pot participa la filmări din cauza oboselii.

– luna Octombrie: Jurații refuză calendarul de producție modificat, deși acesta a fost ajustat conform propunerii lor.

Ce implică formatul „Chefi la Cuțite”

Show-ul Chefi la Cutite continuă să ofere pasionaților de bucătărie șansa de a-și îndeplini visul și să aducă publicului povești extraordinare, care merită să fie văzute de o țară întreagă. Bazat pe formatul internațional Game of Chefs, evoluat și adaptat pieței din România, Chefi la Cuțite este emisiunea de divertisment de top care a captivat milioane de telespectatori în 12 sezoane și care rămâne dedicată excelenței și inovației care au consacrat-o ca lider în divertisment.

Creatorii Chefi la Cuțite vor anunța în curând noua distribuție a celui mai popular cooking show din România. Ultimele battle-uri ale sezonului 12 încep duminică, 15 octombrie și marea finală va fi difuzată miercuri, 18 octombrie, la Antena 1. De sâmbătă, 21 octombrie, Antena 1 lansează cel mai așteptat show al anului 2023 – America Express.

Chef Florin Dumitrescu, despre plecarea celor trei Chefi de la Antena 1

După ce au apărut în presă toate detaliile cu privire la plecarea celor trei chefi, Florin Dumitrescu a avut o primă reacție.

Acesta a postat pe o rețea de socializare un mesaj cu subînțeles.

„Cea dintâi condiție a fericirii e liniştea sufletului!”

Trustul Intact a anunțat faptul că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au plecat de la Antena 1. Odată cu acest comunicat chef Florin Dumitrescu a avut o primă reacție cu privire la plecarea de la Antena 1.

Adauga un comentariu