Prima pagină » Cancan ultimă oră » Chef Florin Dumitrescu, motivul pentru care nu ar trebui să mai consumăm pâine din comerț

Chef Florin Dumitrescu, motivul pentru care nu ar trebui să mai consumăm pâine din comerț

11 mai 2022, 22:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Florin Dumitrescu a explicat motivul pentru care este bine să nu cumpăram pâinea, din magazine, ci să o pregătim întotdeauna în casă.

„O viață întreagă, până la 30 și ceva de ani, mi-a plăcut foarte mult pâinea, să fie de oricare, să aibă coaja groasă, să fie albă dacă se poate și cu cartofi. Și m-am umflat! M-am inflamat, m-am și îngrășat și m-am inflamat și constipat”, a spus George Buhnici, în podcastul moderat de el.

Florin Dumitrescu, motivul pentru care nu ar trebui să consumăm pâine din comerț

Chef Florin Dumitrescu a explicat motivul pentru care oamenii nu ar trebui să mai mănânce pâine din comerț. Acesta a povestit un moment în care un prieten care avea o brutărie a folosit un ingredient lichid în compoziția pentru pâine șă a făcut gaură în beton.

„Vrei să te fac să nu mai mănânci pâine niciodată în viața ta? Îți explic o chestie. Un prieten mi-a povestit că își făcuse brutărie și o avea deschisă de foarte mult timp. La un moment dat i-a curs bidonul de afânător sau nu știu ce băga el acolo. Era un ingredient lichid pe care-l băga în aluatul de pâine. Și a făcut gaură în beton. Că ăla a căzut ca picătura chinezească și peste noapte i-a făcut gaură în beton, în 12 cm”, a mai spus acesta.

Chef Florin Dumitrescu: „Mâncați lipie: făină cu apă și nu ai nicio problemă”

Acesta a subliniat faptul că trebuie să știm ce cumpărăm, iar cea mai bună alternativă ar fi lipia, deoarece este făcută din făină și apă.

„Și aia se întâmplă, de fapt, cu ceea ce mâncăm noi. De aceea, în momentul în care cumperi pâinea, trebuie să știi ce cumperi. Că dacă o cumperi pe cea mai ieftină, clar va fi înlocuită cu ceva. E cel mai simplu. Și eu mănânc asta, mâncați lipie: făină cu apă și nu ai nicio problemă”, a spus Florin Dumitrescu în podcast-ul lui George Buhnici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *