Cancan ultimă oră

Chef Florin Dumitrescu, transformare incredibilă! A slăbit enorm și și-a dezvăluit secretele

Publicat: 18 mart. 2021

Chef Florin Dumitrescu a reușit să slăbească 10 kilograme într-o lună. Juratul de la „Chefi la cuțite” a ținut o dietă strictă, ce îi permitea să consume doar câteva alimente. Deși rezultatele au fost spectaculoase celebrul chef nu recomandă dieta.

În urmă cu patru ani, Florin Dumitrescu a trecut printr-o schimbare radicală, a reușit să slăbească 10 kilogram într-o perioadă scurtă de timp, datorită unei diete extrem de riguroase. Astfel, timp de o lună chef-ul a consumat alternativ doar trei alimente.

În primele trei zile a mâncat doar varză crudă, în următoarele trei zile orez fiert, iar apoi încă trei zile piept de pui la grătar. În a zece zi a mâncat legume la grătar sau proaspete. Așadar, repetând acest ciclu în doar o lună a reușit să dea jos 10 kilograme.

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui“, a spus Florin Dumitrescu.

Ce l-a motivat să slăbească

Chef Florin Dumitrescu a mărturisit că nu a ținut neapărat dieta pentru a pierde în greutate, ci mai mult pentru a mânca mai sănătos. Acesta a dezvăluit că avea unele probleme de sănătate din cauza lucrurilor pe care le mânca și a simțit că trebuie să schimbe ceva.

„Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros.

Grăsimile, prăjelile, zahărul erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate“, a mai spus atunci Florin Dumitrescu.

Adauga un comentariu