Prima pagină » Cancan ultimă oră » Chiar dacă au fost despărțiți, Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu trăiesc o adevărată poveste de dragoste

Chiar dacă au fost despărțiți, Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu trăiesc o adevărată poveste de dragoste

07 ian. 2022, 22:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cu ocazia sărbătorii religioase de Sfântul Ioan, cea mai îndrăgită și iubită artistă de la noi din țară, Ioana Ignat și-a aniversat ziua la studio alături de prietenii săi apropiați. Artista a făcut declarații despre cum a petrecut sărbătorile de iarnă, dar a oferit și detalii despre relația sa cu iubitul ei, Sebastian Dobrincu.

Ioana Ignat, despre relația cu Sebastian Dobrincu

Ioana Ignat și iubitul ei, Sebastian Dobrincu trăiesc o adevărată poveste de dragoste. După mai multe luni în care au stat despărțiți, iată că soarele a apărut din nou în viața celor doi și au decis să-și mai dea o șansă și să se bucure de momentele frumoase petrecute împreună.
Cântăreața este destul de discretă cu relația ei, iar aceasta nu a oferit foarte multe detalii despre planurile de viitor pe care le are cu Sebastian Dobrincu și a menționat că va dezvălui atunci când va fi momentul potrivit.

”Nu vreau să zic planurile mele de viitor, dar dacă se întâmplă ceva important în viața mea, cu siguranță o să aflați și voi. O să vă țin la curent dacă se întâmplă ceva mai deosebit. O luăm cu pași mărunți, încet, încet”, a declarat Ioana Ignat la Antena Stars.

Cum a sărbătorit Ioana Ignat de Crăciun

Ioana Ignat are o familie numeroasă, iar familia ei este formată din șase frați. Artista a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că nu a petrecut sărbătorile de iarnă alături de părinții ei, deoarece a fost la București cu iubitul ei.
Cântăreața a declarat că a avut parte de momente de relaxare și că a făcut Crăciunul alături de toate persoanele dragi ei și că lucrurile au decurs de minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *