Economic Local

Chubby Bubble Tea din Iași a obținut „Recenzia de Aur” de la Google, cafeneaua fiind inclusă în topul din 2022. „A fost o surpriză pentru noi”

Publicat: 04 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Chubby Bubble Tea din Iași a obținut Recenzia de Aur de la Google cafeneaua fiind inclusă în topul din 2022. A fost o surpriză pentru noi
Irina și Alexandru Suditu, fondatorii Chubby Bubble Tea, din Iași, au obținut ”Recenzia de Aur” de la Google

Chubby Bubble Tea din Iași a obținut de la Google, în ediția din acest an, „Recenzia de Aur”, fiind singura cafenea unde se vând ceaiuri cu biluțe cu sirop care a primit această titulatură. Doar afacerile ce au avut cel puțin 100 de recenzii pe Google Maps, în ultimele 100 de zile, și un rating de minim 4,5 stele au fost selectate pentru „Recenzia de Aur”

Singura cafenea din Iași care a obținut „Recenzia de Aur” de la Google, în anul 2022, este Chubby Bubble Tea, unde se vând 32 de sortimente de ceaiuri, combinații de ceai verde, negru sau cu fructe. Pentru că pe 27 septembrie 2022 a fost celebrată și Ziua Mondială a Turismului, Google a anunțat noii câștigători ai proiectului „Recenzia de Aur”. Google a premiat și anul acesta cele mai promițătoare afaceri de pe Google Maps care aparțin domeniului HoReCa în România.

La ediția 2022, au obținut „Recenzia de Aur” 24 de locații din toată țara care au înregistrat pe Google Maps cele mai multe aprecieri din partea clienților, în ultimele 100 de zile, și un rating de minim 4,5 stele. Este vorba despre afacerile din trei domenii de activitate: restaurante, hoteluri și cafenele. Toate cele 24 de locații sunt din cele 8 regiuni de dezvoltare din România. Chubby Bubble Tea este singura cafenea din Iași premiată de Google în acest an.

„Cei de la Google m-au sunat și m-au anunțat că am câștigat. A fost o surpriză pentru noi. Am primit un trofeu și câteva lucruri, precum husă de telefon, suport de telefon, toate fiind inscripționate cu logo-ul Google. Băuturile noastre au la bază ceai verde și negru, o diversitate de arome și, bineînțeles, biluțele care sunt toată senzația localului. E vorba de biluțe umplute cu sirop, iar ele se trag prin pai și se sparg. Nu e un ceai clasic. Biluțele vin gata făcute de la furnizor”, explică Alexandru Suditu, fondator Chubby Bubble Tea.

Chubby Bubble Tea, singura cafenea din Iași premiată de Google

Tânărul antreprenor a deschis afacerea împreună cu soția sa, Irina Suditu, și sunt primii de pe piață care au adus acest concept în Iași.

„Acum un an și câteva luni ne-am gândit să deschidem locația. În Asia, în Taiwan, e foarte populară această băutură. Am văzut asta când am fost într-o vacanță. Ni s-a părut interesant ce am văzut și de aceea am pus și noi în practică ideea. Am investit vreo 40.000-50.000 de euro și, până acum, am scos investiția. Avem 3 locații, două în Iași, una pe patinoarul din Palas și una în interior, la Foodcourt, iar una la Piatra Neamț. De meserie sunt muzician, am lucrat 8 la fanfara militară în Iași, iar soția este inginer constructor. Ea a fost cu ideea să începem acest business. Dar și eu voiam să fiu mai independent. Am mai avut câteva afaceri, dar au falimentat. Probabil e nevoie să falimentezi ca să reușești din nou cu ceva wow pe piață”, spune Alexandru Suditu, fondator Chubby Bubble Tea.

O altă afacere de succes din Iași, înființată de doi frați, este cafeneaua Nea Nicu.

Hoteluri, restaurante și cafenele din Moldova, premiate de Google

Câștigătorii „Recenziei de Aur” 2022 sunt împărțiți în funcție de activitate. Astfel, restaurantele câștigătoare sunt Moldavian Burger, Târgu-Neamt, STAGE – Nice Dining, Galați, Ziba, Păulești, Prahova, GYRO’S time-OBELIX, Râmnicu Vâlcea, Al Camineto, Timișoara, Manila – Filipino Food, Satu-Mare, Gastro Local Anca Vlad, Vama-Buzaului, Burger & burrito, București. Cafenelele câștigătoare sunt Chubby Bubble Tea, Iași, Filicori Zecchini Caffe, Constanta, bd. Tomis, Kaldio Ploiești Hale, Ploiești, Cutura Coffee, Râmnicu Vâlcea, Send Coffee, Hunedoara, Cofeels, Cluj-Napoca, Book Coffee Shop, Brașov, Ceramic Cafe, București. Hotelurile câștigătoare sunt Grădinile Romane, Sat Chirițeni, Neamț, Lebăda Luxury Resort & Spa, Delta Dunării, Hangița, Câmpulung Muscel, NOAH River House, Orșova, Vila SaraDa Boutique, Deva, Pensiunea La Cassa, Vișeu de Sus, Pensiunea The Butterfly, Sângeorgiu de Mureș, Monopoly Hotel, Otopeni. Iașul a fost selectat într-un top al restaurantelor din Europa unde se mănâncă bine.

Pe de altă parte, Irina și Alexandru Suditu, fondatorii Chubby Bubble Tea din Iași, sunt doi tineri antreprenori, în vârstă de 28 de ani, care vor să dezvolte afacerea cu ceaiuri.

Adauga un comentariu