Actualitate

Cinci oameni au fost ucişi în Norvegia după ce un bărbat a folosit un arc și săgeți pentru a-i ataca.

Publicat: 14 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cinci oameni au fost ucişi în Norvegia după ce un bărbat a folosit un arc și săgeți pentru a-i ataca.
Un individ cu un arc și săgeți a ucis 5 persoane în Norvegia

Cinci oameni au fost uciși și încă doi răniți în Norvegia după ce un bărbat a folosit un arc și săgeți pentru a-i ataca. Poliția a primit mai întâi vestea unui atac în orașul Kongsberg, la sud-vest de capitala Oslo, în jurul orei locale 18:13 (16:13 GMT).

Un danez în vârstă de 37 de ani a fost arestat sub suspiciunea că a comis atacul. Poliția crede că a acționat singur și va investiga dacă a fost un act de terorism, a spus un purtător de cuvânt.

Cinci oameni au murit, iar alţii au fost răniţi de un atacator care a folosit un arc și săgeți

Premierul Erna Solberg a declarat că rapoartele despre incident au fost „îngrozitoare”.

„Înțeleg că mulți oameni se tem, dar este important să subliniem că poliția deține controlul acum”, a declarat ea într-o conferință de presă, citată de agenția de presă Reuters.

Se spune că atacatorul a lansat atacul într-un supermarket Coop Extra din partea de vest a lui Kongsberg. Unul dintre acești răniți era un ofițer de poliție care se afla în magazin în acel moment.

Un purtător de cuvânt al lanțului a confirmat ulterior un „incident grav” la magazinul lor, adăugând că niciunul dintre angajații lor nu a fost rănit fizic. Se pare că a existat o confruntare între atacator și poliție înainte ca acesta să fie în cele din urmă reținut la ora locală 18:47.

Adauga un comentariu