International

Cinci persoane au fost ucise și ale 16 au fost rănite în cadrul unui atac armat la o paradă de Ziua Americii – VIDEO

Publicat: 04 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cinci persoane au fost ucise și ale 16 au fost rănite în cadrul unui atac armat la o paradă de Ziua Americii - VIDEO
Martorii declară că au auzit peste 20 de focuri de armă

Cinci persoane au fost ucise și alte 16 au fost rănite la o paradă de Ziua Americii, desfășurată în Highland Park, în această dimineață. Potrivit autorităților, un bărbat înarmat a început să tragă, la 10 minute după ce a început parada.

Un reporter de la Chicago Sun-Times a văzut pături acoperind trei cadavre însângerate și alte cinci persoane rănite și însângerate lângă standul de recenzii al paradei. De asemenea, mai mulți martori au spus că au auzit mai multe focuri de foc. Un martor a spus că a numărat mai mult de 20 de împușcături.

Martorii declară că au auzit peste 20 de focuri de armă

Miles Zaremski, un rezident din Highland Park, a declarat pentru Sun-Times: „Am auzit 20 până la 25 de focuri, care au fost în succesiune rapidă. Deci nu ar fi putut fi doar o armă de mână sau o pușcă.”

Zaremski a spus că a văzut „oameni în acea zonă care au fost împușcați”, inclusiv „o femeie acoperită cu sânge. Ea nu a supraviețuit.”

Autoritățile locale au confirmat atacul

Biroul șerifului din Lake County, unde se află Highland Park, a confirmat că a avut loc un schimb de focuri și a îndemnat oamenii să nu se apropie de zonă. Biroul șerifului nu a confirmat însă numărul victimelor.

Nici departamentul de poliție din Highland Park, nici biroul șerifului nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii din partea Fox News Digital.

Primarul din Highland Park, Nancy Rotering, a îndemnat locuitorii să evite zona centrală a orașului în timp ce poliția răspunde la incident.

„Poliția din Highland Park răspunde la un incident în centrul orașului Highland Park”, au anunțat reprezentanții poliției pe Twitter. „Fourth Fest a fost anulat. Vă rugăm să evitați centrul orașului Highland Park. Mai multe informații vor fi împărtășite pe măsură ce vor fi disponibile”.

Adauga un comentariu