Magazin

Cinci scenarii erotice pentru a deveni o maestra a sexului

Publicat: 04 apr. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cinci scenarii erotice pentru a deveni o maestra a sexului
1
Atinge statutul de „maestra a sexului” cu ajutorul trucurilor super hot! Pentru ca limitele sunt facute ca sa fie incalcate, mai ales cand vine vorba de sex
Conform expertilor, cheia satisfactiei in cuplu este ridicarea constanta a stachetei. Cum faci asta? Devenind ceea ce noi numim o maestra a sexului – o femeie care poate transforma aproape orice obiect in accesoriu sexual, e creativa in pat si nu-i e teama sa o faca in locuri neobisnuite. Cu alte cuvinte, o maestra a… obrazniciilor.
„Faptul ca incercati tehnici noi, indraznete, nu doar va tine in priza, ci va si ajuta sa va excitati mult mai repede si mai des”, spune Ian Kerner, profesor doctor si autor al cartii „Passionista”.
Iata cinci scenarii hot, care te vor ajuta sa tii termometrele fierbinti si legatura dintre voi surprinzator de stransa!
Fa-o intr-un spatiu mic de tot
„Prinzandu-l la inghesuiala intr-un spatiu restrans – de exemplu, in dulap – ii transmiti mesajul de trebuie-sa-te-am-acum”, explica Ava Cadell, profesor doctor si sexolog.
„Si, de vreme ce nu veti avea loc sa va dezbracati complet, totul va fi mai spontan, mai animalic, mai pasional.”
In timp ce el sta cu spatele sprijinit de zid, cu picioarele stranse si genunchii indoiti, asaza-te deasupra, pozitionandu-ti picioarele de-o parte si de alta a corpului sau.
Pentru ca trupurile voastre sunt strans lipite unul de altul, nu ocupati prea mult spatiu, bucurandu- va in acelasi timp de o apropiere pe cat de intima, pe atat de excitanta.
Variatii sexy
Lasa-l pe el sa preia controlul. Tinandu-te strans cu mainile de solduri, te poate misca de jos in sus in ritmul pe care si-l doreste.
Un alt spatiu mic, dar cu mare potential: baia. Sprijinindu-te de chiuveta – fie cu fata catre el, fie cu spatele, cum preferati – lasa-l sa te penetreze. Pentru un plus de placere, stai cu picioarele apropiate.
Incearca un „quickie” silentios intr-o casa plina
Poate sunteti acasa la niste prieteni sau ai ocolega care doarme in camera alaturata… Oricare ar fi situatia, e ceva super incitant in a o face stiind ca in apropiere e cineva care va poate descoperi in orice moment.
„Ca sa nu faceti zgomot, e important sa alegeti o pozitie care sa nu faca patul sa scartaie, alertand pe toata lumea cu privire la intentiile voastre”, spune Sonia Borg, profesor doctor si autor al cartii „Spectacular Sex Moves He’ll Never Forget”.
„Incercati pozitia lingurii, pentru ca nu prea permite miscarile de jos in sus, acestea fiind cele care cauzeaza scartaitul patului.” Atunci cand te penetreaza, spune-i sa-si miste soldurile circular, in loc de inauntru-inafara.
Variatii sexy
Intoarce-te cu fata spre el si ridica-ti piciorul peste corpul lui, pentru a-i permite o penetrare mai adanca. Fiind fata in fata, iti poate „stinge” eventualele gemete de placere cu saruturi bine plasate.
In timp ce tu stai pe o parte, pune-l sa ingenuncheze in spatele tau. Va avea acces total la posteriorul tau, ceea ce-l va excita enorm. In plus, poate apela tot la miscarile circulare, pentru a preveni aparitia zgomotelor.
Transforma-te in alta femeie
Modificandu-ti temporar personalitatea sexuala, va veti bucurati amandoi de mult mai multa placere. „Te simti mai libera sa incerci lucruri noi si sa-ti expui fanteziile”, explica Gloria Brame, profesor doctor si sexolog.
Insa ca sa-ti iasa trebuie sa vezi latura distractiva in a juca un rol, chiar daca scena e… dormitorul. Incepe prin a-i da un nume alter ego-ului tau sexual. Alege ceva sexy, poate un personaj dintr-un film care v-a placut amandurora.
Apoi ingrijeste-te de machiaj si de tinuta. Intr-un final, decide-te in legatura cu trasatura pe care vrei sa te focusezi – vrei sa dai ordine sau sa te prefaci ca esti super inocenta?
Orice ar fi, alege ceva nou pentru tine. „Intra in dormitor si spune-i iubitului tau ca in seara asta va dormi cu altcineva”, spune Brame. „Va fi atat de curios si incitat, incat iti va urma imediat jocul.”
Variatii sexy
Alege scena ta preferata de sex dintr-un film si joac-o alaturi de iubitul tau. Vizionati-o inainte, pentru a intra complet in atmosfera.
Vezi care sunt celebritatile dupa care „suspina” platonic iubitul tau si transforma-te intr-una dintre ele. Ii place Joan, din serialul „Mad Men”? Machiaza-te in stilul anilor ’60, ia-ti un sutien care sa-ti puna in valoare decolteul si arata-te supusa, dar sexy. Ii place Angelina Jolie? Fa-ti un tatuaj fals si abordeaza-l dur.
Arata-i ca esti experta la… „multitasking carnal”
Barbatii adora sa priveasca o femeie in timp ce te atinge. O miscare care-l va da si mai mult pe spate: fa-o in timp ce-i asiguri si lui orgasmul. In timp ce el sta intins pe spate, aseaza-te langa el, pe o parte, perpendicular cu trupul sau, cu capul langa zona lui genitala.
Incepe prin a-i face sex oral, folosindu-te si de o mana. Cand erectia e „in floare”, foloseste-te de cealalta mana pentru a-ti stimula clitorisul (pozitia ii permite iubitului tau sa vada tot). „Nu trebuie sa te ingrijorezi de cat de buna e tehnica pe care o folosesti pentru sexul oral”, spune Borg. „Faptul ca te priveste in actiune il va excita atat de tare, incat nu va mai avea nevoie de prea multa atentie pentru a ajunge la orgasm.”
De asemenea, daca incepi sa gemi atunci cand te apropii de momentul culminant, buzele tale vor vibra pe membrul lui, transmitindu-i senzatii intense.
Variatii sexy
Foloseste-te de vibrator, daca prezenta unei astfel de jucarii sexuale nu-l deranjeaza.
In loc sa te mangai singura, ia mana lui si ghideaz-o in punctele tale cheie. Il va excita si mai tare sa te vada preluand controlul.
Semi-expunere hot
Sa o faci intr-un loc public poate fi super incitant, dar sa fii prins si amendat din cauza asta… nu prea. Exista insa o cale de mijloc pentru a te bucura de senzatiile tari. Lasa-ti doar bluza pe tine si asaza-te la o fereastra deschisa, astfel incat el sa te poata penetra pe la spate.
„Amandoi va veti excita foarte tare stiind ca oamenii va pot vedea, dar nu au habar de chestiile obraznice care se petrec la adapost de privirile lor”, spune Cadell. Pentru un plus de siguranta, faceti chestia asta cand se lasa seara.
Variatii sexy
Lasa-ti fusta pe tine si asaza-te cu fundul pe pervazul ferestrei (inchise!). Oamenii te vor vedea, dar nu vor sti ca iubitul tau, pe care-l imbratisezi, face… ce face.
Faceti-o in masina, noaptea, in parcare. E incitant pentru ca nu e un loc in care faceti des sex, dar si pentru ca, fiind in afara casei, adrenalina va fi la maxim.
Adauga un comentariu