Cancan

Cine este iubita lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu urmează să devină mamă în luna august

Publicat: 10 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este iubita lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu urmează să devină mamă în luna august
Îndrăgitul matinal de la Antena 1 trăiește de mai bine de doi ani o frumoasă poveste de dragoste cu Gabriela Prisăcariu

Nu multă lume știe cine este iubita lui Dani Oțil. Ei bine, îndrăgitul matinal de la Antena 1 trăiește de mai bine de doi ani o frumoasă poveste de dragoste cu Gabriela Prisăcariu, un cunoscut model din România, în vârstă de 28 de ani. Chiar dacă nu au făcut încă nunta, cei doi urmează să devina părinți în luna august a acestui an.

Frumoasa șatenă este fostă concurentă de la show-ul ”Supermodels by Cătălin Botezatu”. În plus, potrivit postărilor sale de pe rețelele de socializare, ea are o relația foarte apropiată cu celebrul designer român.

Cine este iubita lui Dani Oțil

După mai multe relații eșuate cu femei cunoscute din țară, iată că Dani Oțil și-a găsit fericirea în brațele unui cunoscut model român, pe numele ei Gabriela Prisacariu. La sfârșitul anului 2018, relația celor doi avea să fie confirmată de către cei apropiați. Atunci, proaspăt cunoscuții aveau să profite de vacanța de iarnă și să își trăiască povestea de dragoste departe de România, tocmai în Chile.

Frumoasa șatenă este fostă concurentă de la show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu„. În plus, potrivit postărilor sale de pe rețelele de socializare, ea are o relația foarte apropiată cu celebrul designer român. Vă reamintim că frumosul manechin a stârnit multe controverse când a participat la îndrăgita emisiune. Și, deși s-a făcut remarcată chiar de la început datorită frumuseții sale, Gabriela Prisacariu și-a atras multe antipatii din cauza caracterului ei. Cu toate astea, ea a dat lovitura în lumea modellingului, după ce a câștigat competiția „Supermodels by Cătălin Botezatu”.

Gabriela Prisacariu s-a născut pe 22 noiembrie 1992. Ea a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Mihaela Rădulescu, despre iubita lui Dani Oţil: „Nu o halesc pe aia”

La sfârșitul anului trecut, Mihaela Rădulescu, fosta iubită a prezentatorului TV, a vorbit pentru prima dată despre Gabriela Prisacariu, iubita lui Dani Oţil şi viitoarea lui soţie. În mai multe rânduri, matinalul de la Antena 1 a mărturisit că diva de la Monaco înseamnă foarte mult pentru el, la fel şi părerile sale în legătură cu vreo sau chiar soţie.

„Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde).

Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o.

Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțîn viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție.

Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva.ro.

Iubita lui Dani Oțil va deveni mamă în luna august

După mai bine de doi ani de relaţie, Dani Oţil şi logodnica sa, Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinţi. Vestea au dat-o pe reţelele lor sociale, iar în august, în preajma zilei de naştere a prezentatorului, îşi vor ţine primul lor copil în braţe.

“Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil. Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre. Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul. Ca să vădă şi bebeluşii insule. Pentru toţi.. Hai, că am glumit, nu pentru voi. Ci pentru noi… o să avem un copil”, a scris Dani Oţil pe pagina sa de Instagram, alături de fotografia cu Gabriela Prisăcariu în care se observă lejer burtica de graviduţă.

Dani a împlinit anul trecut 40 de ani, pe 24 august, Gabriela 29 de ani, în noiembrie, iar relaţia lor datează de la finalul lui 2018.

Adauga un comentariu