Cancan

Cortes și iubita sa, Roxana, s-au căsătorit în acest weekend

Publicat: 17 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cortes și iubita sa Roxana s-au căsătorit în acest weekend
Cortes și iubita sa, Roxana, s-au căsătorit

În timp ce toată lumea stătea cu ochii ațintiți către nunta anului, cea dintre Dani Oțil și iubita sa, iată că un alt eveniment a fost în lumea mondenă în acest weekend. Este vorba despre nunta dintre Cortes și iubita sa, Roxana.

Artistul a postat fericit, special pentru fani, imagini emoționante de la fericitul eveniment. Cortes este un cântăreț de la noi din țară. Acesta a avut colaborări cu mai mulţi artişti de top, printre care şi Andreea Bălan.

Cortes și iubita sa, Roxana, s-au căsătorit

Weekend plan de envenimente în lumea modenă de la noi din țară. După ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, duminică a venit rândul unui alt cuplu să facă pasul cel mare. Este vorba despre Cortes și iubita lui, Roxana.

Artistul a postat fericit, special pentru fani, imagini emoționante de la fericitul eveniment. Vizibil entuziasmați, cei doi îndrăgostiți au trăit fiecare clipă la intensitate maximă.

Evenimentul a fost, așa cum se poate observa și din poze, unul foarte restrâns, alături fiindu-le doar prietenii apropiați și familia. „DA!!! Roxana Sticlan”, a fost mesajul care a însoțit postarea lui Cortes.

Fanii le-au transmis gândurile lor bune

Așa cum era de așteptat, fanii artistul au fost foarte fericiți să audă veste și le-au urat numai gânduri bune celor doi și le-au transmis mesaje pline de cuvinte de laudă.

„Felicitări!!! Casă de piatră!”, „Casă de piatra! Să vă iubiți toată viață ca în prima zi și fericiți!”, „Casă de piatră cu multă fericire!! Super drăguțe pozele voastre”, „O căsnicie și o viață plină de bucuriii și fericire!”, „Să fiți sănătoși și fericiți. Vă pup”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Cum pandemia de coronavirus a afectat cam tot ce ține de evenimente, iată că și nunta lui Cortes a fost afectată. Artistul a declarat, în septembrie anul trecut, că a fost nevoit să-și amâne nunta cu Roxana din cauza acetui virus nebun.

”Ne-am amânat nunta pentru că inițial era programată pentru luna mai a anului (nr 2020) acesta și nu am avut ce să facem. Ne-am gândit cumva să mutăm pe septembrie-octombrie, dar ne-am gândit că poate pandemia va reveni sau va sta mai mult. Cred că am luat decizia potrivită”, spunea Cortes la Antena Stars.

Cortes este un cântăreţ din România. Acesta a avut colaborări cu mai mulţi artişti de top, printre care şi Andreea Bălan.

Dani Oțil va deveni tată în acest an

Anul 2021 va fi unul memorabil pentru Dani Oțil. Nu doar că s-a căsătorit, dar Gabriela îi va aduce pe lume un băiat. Gabriela Prisăcariu are cinci luni de sarcină. Gabriela Prisăcariu și-a filmat burtica de gravidă. Cum arată acum iubita lui Dani Oțil.

”Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișscare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță (…) Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea > De ce vă băgați cu bocancii în viețile omaenilor, paote unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje, am tereminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele când vă căsătoriți și când faceți un nou copil”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de socializare.

Adauga un comentariu