Cancan

Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin? Între ei este o diferență de 10 ani

Publicat: 07 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Adrian Brâncoveanu iubitul Andreei Marin Între ei este o diferență de 10 ani
Adrian Ionuț Brâncoveanu este bărbatul în brațele căruia Andreea Marin și-a găsit liniștea.

Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de patru ani. Relația dintre ei a evoluat lent, nefiind dragoste la prima vedere.

Adrian Ionuț Brâncoveanu este bărbatul în brațele căruia Andreea Marin și-a găsit liniștea. El s-a născut în anul 1985, la Focșani, părinții lui deținând mai mult proprietăți, printre care o casă cu vie și livadă. A fost consul la Tripoli, Libia, însă din cauza situației tensionate din Libia, a locuit o perioadă în Tunisia, potrivit viva.ro. În prezent, bărbatul lucrează în Ministerul Afacerilor Externe.

Înainte de a fi consul, Adrian Brâncoveanu a fost referent principal în MAE și viceconsul la Damasc. Apoi, s-a lansat în afaceri, deținând o firmă, pe care a închis-o în anul 2007. Despre cât câștigă lunar și despre cum a cunoscut-o pe Andreea Marin, veți afla în rândurile care urmează.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la o gală
Înainte de a fi consul, Adrian Brâncoveanu a fost referent principal în MAE și viceconsul la Damasc.

Ce avere are Adrian Brâncoveanu?

Iubitul Andreei Marin este diplomat. Din această funcție, câștigă foarte bine, salariul acestuia ajungând la aproximativ 1.500 de dolari pe lună. În anul 2016, veniturile sale lunare au fost de 2.400 de dolari. În schimb, un an mai târziu, acesta a încasat un salariu lunar de 3.900 de dolari pe lună.

Potrivit declarației de avere a lui Adrian Brâncoveanu, acesta ar avea în conturi aproximativ 40.000 de dolari. În plus, mai deține două mașini și două apartamente în București.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la o expoziție
Iubitul Andreei Marin are o avere considerabilă.

Cum a cunoscut-o pe Andreea Marin?

Din punct de vedere sentimental, Andreea Marin nu are un trecut prea fericit. Are la activ trei căsnicii, toate sfârșind cu divorț. Cu toate acestea, „zâna surprizelor” pare să-și fi găsit fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu.

Chiar dacă nu a dorit să spună niciodată cum s-a lăsat cucerită de bărbat, Andreea Marin a mărturisit că i-au unit două evenimente dureroase.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a declarat Andreea Marin.

Trecând prin mai multe căsnicii eșuate, Andreea Marin nu se mai grăbește să ajungă în fața altarului. Se bucură de ceea ce trăiește acum și nu mai simte nevoia să facă pasul cel mare.

„În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!’, a mai spus Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, declara, în luna martie, Andreea Marin.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la petrecere
Trecând prin mai multe căsnicii eșuate, Andreea Marin nu se mai grăbește să ajungă în fața altarului.

Adrian Brâncoveanu, despre relația cu Andreea Marin: „Este o onoare și o plăcere în același timp”

Andreea Marin l-a cunoscut pe actualul iubit, după ce a încheiat căsnicia cu Tuncay Ozturk. Timp de doi ani, aceștia au făcut multe sacrificii, dat fiind că Adrian Brâncoveanu a locuit în Africa. Însă, de ceva timp, bărbatul s-a mutat în București și trăiește împreună cu frumoasa brunetă. Între cei doi este o diferență de 10 ani, dar acest lucru nu îi împiedică să se iubească.

„Este o onoare și o plăcere în același timp. Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți’, a spus iubitul Andreei Marin, la Antena Stars.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu în vacanță
Între Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin este o diferență de 10 ani.
Adauga un comentariu