Cancan

Cine este Bogdan Ionescu de la „Insula Iubirii”? De ce a divorțat la numai șase luni de la căsătorie

Publicat: 17 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii De ce a divorțat la numai șase luni de la căsătorie
Bogdan Ionescu a participat ca și concurent în sezonul cu numărul patru la "Insula Iubirii"

Bogdan Ionescu a participat ca și concurent în sezonul cu numărul patru la „Insula Iubirii”. Bărbatul s-a întors ca ispită în acest sezon al emisiunii. Acesta este de nerecunoscut, având parte de o schimbare radicală. Cu toate că au plecat separat de pe insulă, cuplul Hannelore – Bogdan s-au împăcat la scurt timp și s-au căsătorit.

Chiar dacă cei doi și-au mai dat o șansă, relația lor nu a fost de durată și au divorțat din cauza femeii. 

Cine este Bogdan Ionescu de la „Insula Iubirii”?

Bogdan Ionescu este o nouă ispită de la „Insula Iubirii” ce a cucerit inima internauților. Emisiunea nu îi este străină deoarece bărbatul a participat în trecut ca și concurent. Acesta a fost căsătorit cu Hannelore. Cu toate că cei doi au încercat sa-și păstreze relația după emisiune, au ajuns să divorțeze în cele din urmă. Fosta sa parteneră s-a îndrăgostit de Andi Constantin, ce a făcut videochat înainte de a fi ispită, și a picat testul. 

După ce relația lui Bogdan a eșuat, a decis să se schimbe radical. S-a apucat de sport, și-a schimbat stilul vestimentar și s-a tatuat. În momentul de față, bărbatul este de nerecunoscut, mulți urmăritori neștiind cine este de fapt. Chiar și concurenților din acest sezon le-a fost greu să îl recunoască când l-au văzut. Noul look a cucerit inima multor femei pe rețelele de socializare. Când a participat ca și concurent, Bogdan era tuns zero, avea un alt stil vestimentar și nu avea barbă. De asemenea, după ce a părăsit testul suprem al fidelității, acesta a dat jos și câteva kilograme. După schimbarea radicală pe care a avut-o, acesta și-a schimbat și job-ul. În prezent, bărbatul în vârstă de 32 ani se ocupă de organizarea de evenimente și este Dj.

De ce a divorțat la șase luni de la căsătorie

Cu toate că au părăsit „Insula Iubirii” separat, Bogdan si Hannelore au decis să se căsătorească, uimind pe toată lumea. După scurt timp de la nuntă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Eforturile ispitei nu au fost îndeajuns. La șase luni de la căsătorie, Hannelore l-a înșelat cu un bărbat din București. 

„După aceea m-a înșelat, din nou, cu un prieten de-al meu și acolo s-a terminat. De atunci, pentru mine Hannelore nu mai există, și nici el. Deci, persoana cu care ea este acum împreună a fost prietenul meu. Relația cu Hannelore m-a marcat, m-a făcut să spun cum zicea Răzvan (n.r. – fost concurent Insula Iubirii): «Nu mai am încredere în femei!», din păcate'”, a declarat Bogdan Ionescu.

Cu toate acestea, în sezonul cu numărul 6 al emisiunii, se pare că bărbatul începe să se apropie din ce în ce mai mult de Cristina, iubita lui Sebastian. Cei doi pare să aibă o chimie și se înțeleg destul de bine.

Bogdan Ionescu de la „Insula Iubirii” a menționat că în cazul în care va observa că relațiile concurenților nu merg în direcția bună le va spune. Bărbatul nu vrea ca alte persoane să ajungă în postura lui, de aceea nu va lăsa ca anumite lucruri să treacă cu vederea în emisiune.

Adauga un comentariu