Cancan ultimă oră

Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite 2024! După un nou sezon cu o mulțime de provocări, s-a aflat mai devreme cine pleacă acasă cu premiul cel mare

Publicat: 25 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite 2024 După un nou sezon cu o mulțime de provocări s-a aflat mai devreme cine pleacă acasă cu premiul cel mare
Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite 2024! După un nou sezon cu o mulțime de provocări, s-a aflat mai devreme cine pleacă acasă cu premiul cel mare

Noul sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite” de la Antena 1 a fost marcat de controverse. Plecarea celor trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, într-un mare scandal, și înlocuirea lor cu alți patru chefi au generat o dezbatere publică intensă.

În premieră pentru istoria emisiunii „Chefi la Cuțite”, patru chefi s-au confruntat pentru a ajunge în etapa echipelor. Totuși, doar trei dintre ei au reușit să-și formeze echipele. Într-o ironie a sorții, din cei patru chefi care au primit cuțitul de aur de la colegii lor, cel care a fost recunoscut de către unul dintre cei care nu au reușit să își formeze echipa a fost cel care în final a triumfat.

Cine este marele câștigător Chefi la Cuțite?

Viperele Vesele a dezvăluit numele marelui câștigător al sezonului 13 al emisiunii Chefi la Cuțite. În plus, au fost anunțate și numele celor trei concurenți care vor ajunge în marea finală.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Lăcrămioara Pintilie din echipa roz, echipa lui Chef Richard Abou Zaki, Mihai Dragomir din echipa galbenă, echipa lui Chef Alexander Sautner și Lucica Susanu din echipa echipa verde, echipa lui Chef Orlando Zaharia, vor fi finaliștii sezonului 13 al emisiunii Chefi la Cuțite.Mihai Dragomir va fi câștigătorul sezonului 13 al emisiunii! Antena 1 ne iubește!”, au anunțat Viperele Vesele pe pagina de Instagram.

Cine este Mihai Dragomir

Mihai Dragomir, în vârstă de doar 24 de ani, a reușit să impresioneze pe cei patru bucătari chefi încă de la începutul concursului. El a obținut al patrulea cuțit de aur, demonstrându-și abilitățile culinare remarcabile. Mihai a fost elev la școala de bucătari condusă de Chef Ștefan Popescu, unde a acumulat cunoștințele necesare pentru a pregăti un desert excepțional, care i-a adus punctajul maxim și, implicit, cuțitul de aur.

Mihai Dragomir și-a început cariera gătind pizza într-un bistro local din Constanța în timpul liceului. Treptat, a fost atras de domeniul gastronomic și și-a dezvoltat pasiunea pentru gătit. Cu ambiție, a urmat cursuri specializate pentru a-și perfecționa abilitățile culinare. A participat anterior la emisiunea „Chefi la Cuțite”, iar acum s-a întors pe micile ecrane, reușind să câștige competiția., conform fanatik.ro.

Adauga un comentariu