Cancan

Cine este, de fapt, Roxana Alexandru, logodnica lui Virgil Ianțu

Publicat: 03 aug. 2020

Toată lumea îl știe pe Virgil Ianțu, dar foarte mulți se întreabă cine este logodnica lui. Prezentatorul TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Roxana Alexandru, o fosta colegă de la Prima TV. Potrivit 9am.ro, Virgil și Roxana s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru emisiunea „Vrei să fii miliardar?”, s-au îndrăgostit și cu timpul au devenit un cuplu.

La acea vreme, Roxana era căsătorită, dar a ales să divorțeze pentru a fi tot timpul împreună cu iubitul ei. Imediat după ce s-a pronunțat hotărârea ea s-a mutat în apartamentul lui Virgil. Roxana și Virgil au devenit un cuplu și pe platourile de filmare, orice emisiune la care lucra Ianțu având-o și pe Roxana în echipa tehnică (ea a fost producătorul show-urilor „Vrei să fii miliardar?”, „Big Brother” sau „Star Factory”.

Nu s-au căsătorit

Cei doi au împreună o fetiță, Jasmina, dar încă nu s-au căsătorit. Prezentatorul a explicat pentru life.ro de nu a făcut acest pas.

„Ea știe, mama e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar… s-a întâmplat o treaba care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta…

Așa e de când e lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuși o variantă doar pentru sufletul nostru. Nu există și eu cred că ar trebui reglementată. Nu vreau să stau după acte.”

Comentarii
  • este o simpla lasitate… egoism… pacat de fetita care nu are parte de un tata adevarat. daca nu-i sange in instalatie… zero barat.
    Cu drag, sanatate deplina.

Adauga un comentariu