Cancan

Cine este Emi de la Noaptea Târziu? Membri trupei au trecut muzica pe planul doi

Publicat: 18 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Emi de la Noaptea Târziu Membri trupei au trecut muzica pe planul doi
În momentul de față, Emi de la Noaptea Târziu participă la emisiunea "Te cunosc de Undeva" alături de Cuza

Puțini știu faptul că Emi de la Noaptea Târziu a absolvit două facultăți, un master și un modul psihopedagogic. Cu toate acestea, vedeta nu se vede să profeseze în domeniile studiate, mediul online și televiziunea fiind pasiunile sale actuale. Membrii trupei s-au făcut remarcați prin lansarea unor parodii în urmă cu 7 ani. De curând, aceștia nu au mai lansat nici o piesă, fapt pentru care este posibil ca muzica să fi fost pusă pe locul doi.

De asemenea, Emanuel Popescu s-a logodit în toamna anului trecut, însă data nunții nu a fost stabilită încă.

Află totul despre Emi de la Noaptea Târziu

Emi face parte din trupa „Noaptea Târziu”, alături de Cuza și Cucu. Proiectul a început pe când cei trei erau studenți și scriau piese noaptea târziu, de unde a venit și denumirea trupei. Chiar dacă parodiile lor sunt foarte cunoscute, puțini știu cine este Emi. Emanuel Popescu, pe numele său real, este din Târgu Jiu și a participat la realizarea celor mai cunoscute parodii de pe YouTube-ul românesc. Bărbatul, în vârstă de 29 ani, a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport și Facultatea de Management. Pe lângă cele două facultăți, vedeta mai are un master și un modul psihopedagogic. Artistul nu se laudă cu diplomele sale. Ba mai mult, Emi știe că nu va profesa niciodată în cele două domenii deoarece mediul online a devenit principala sa pasiune.

„Pentru noi, diplomele sunt, aşa, de palmares. Nu cred că vom profesa vreodată în domeniile astea, pentru că noi, în ultimii 3-4 ani, ne-am specializat în online. Acum avem un studio de înregistrări complet echipat, avem patru camere cu care filmam videoclipurile, lavaliere, lumini. Încercăm să fim din ce în ce mai profesionişti.”, a declarat Emi.

În ceea ce privește viața sa privată, acesta este logodit cu o tânără pe nume Mădălina, din toamna anului trecut. Emanuel Popescu a mărturisit că femeia a apărut în viața lui într-un moment dificil și l-a ajutat să treacă mereu peste perioadele grele. Totodată, artistul i-a declarat că este prima oară când face acest lucru, când cere o femeie în căsătorie și că dorește să fie și singurul. Iubita sa a fost foarte emoționată când a auzit întrebarea fostului concurent de la „Asia Express” și a mărturisit că nu se aștepta să fie cerută. De profesie, logodnica vedetei este medic. După fericitul eveniment, cei doi au plecat într-o vacanță la Paris pentru cinci zile.

Membri trupei au trecut muzica pe planul doi

Cu toate că au devenit celebri atunci când au lansat parodia melodiei „Tequila”, cei trei membri se pare că ar fi trecut muzica pe locul doi. Ultima parodie lansată este cea a melodiei „Zeu” de la Spike în urmă cu șase luni. „Noaptea Târziu” a început să lanseze din ce în ce mai rar piese dacă este să facem o comparație cu anii precedenți. Emi, Cucu și Cuza s-au axat mai mult pe televiziune și expunerea publică. Membrii trupei au lăsat muzica pe planul doi din lipsă de hit-uri. Având în vedere că majoritatea melodiilor au început să fie scoase pe banda rulantă, vedetele nu mai au material pentru creația lor artistică.

„În ziua de azi nu mai e hit-ul ăla, la nivel mondial. Sunt piese care stau 3-4 luni, sunt super «hype-uite» și după aia vine altceva! Se pun atât de multe piese într-o zi, atât de multă muzică se încarcă pe YouTube și pe toate platformele astea de muzică speciale, încât nu mai ai ceva…Dacă apăreau acum «Casablanca» și piesele astea vechi în 2022, nu mai erau marile hit-uri scrise în istorie. Se scoteau 30 de hit-uri pe an, acum sunt un milion de piese pe zi!”, a declarat Emanuel Popescu.

În momentul de față, Emi de la Noaptea Târziu participă la emisiunea „Te cunosc de Undeva” alături de Cuza. Cei doi au făcut echipă și în cadrul competiției „Asia Express”.

Adauga un comentariu