Cancan

Cine sunt, de fapt, membrii trupei Noaptea Târziu: Cuza, Cucu și Emi. Cum a început povestea lor

Publicat: 30 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine sunt de fapt membrii trupei Noaptea Târziu Cuza Cucu și Emi. Cum a început povestea lor
Pe numele lor real, Adrian Popescu (Cuza), Horaţiu Cuc (Cuc) şi Emanuel Popescu (Emi) sunt membrii trupei Noaptea Târziu.

Trupa Noaptea Târziu este alcătuită din trei membri: Cuza, Cucu și Emi. Povestea lor a început în urmă cu șapte ani, când videoclipul piesei „Sunt un cocalar” devenea cel mai vizionat de pe YouTube din ultimii 10 ani.

Pe numele lor real, Adrian Popescu (Cuza), Horaţiu Cuc (Cucu) şi Emanuel Popescu (Emi) sunt membrii trupei Noaptea Târziu. Aceștia au debutat în anul 2014, pe când se aflau în Timișoara. Erau studenți, când viața le-a arătat că o simplă parodie îi poate duce pe culmile succesului. Din băieții amuzanți care erau atunci, aceștia au devenit bărbați în toată firea. Unul dintre ei și-a luat inima în dinți și și-a cerut iubita de soție. Despre cine este vorba, dar și alte detalii neașteptate despre băieții de la Noaptea Târziu, veți afla în rândurile care urmează.

cei trei membri ai trupei Noaptea Târziu
Băieții de la Noaptea Târziu au debutat în urmă cu șapte ani.

Cum a început povestea Noaptea Târziu și cine sunt, de fapt, membrii trupei

Cuza, Cucu și Emi au devenit celebri, după ce au lansat piesa „Sunt un cocalar”. Aceasta era o parodie după renumita melodie a lui J Balvin, „Tranquila”. În urmă cu mai mult timp, cei trei băieții au dezvăluit cum s-au gândit să scoată melodia ce avea să îi facă cunoscuți peste noapte.

„Trebuia să abordăm un alt subiect, dar din păcate sau mai degrabă din fericire, nu am reuşit să găsim locaţia şi vestimentaţia de care aveam nevoie. Eram foarte presaţi de timp, mai aveam 2 zile până trebuia să terminam episodul şi trebuia să mergem la Târgu Jiu, pentru că urma ziua lui Cuza. Aşa că am hotărât să alegem un subiect mai uşor, care să nu ne pună foarte mari probleme, din punct de vedere al scenariului, versurilor, locaţiei, vestimentatiei, etc. Cuza a venit cu propunerea să vorbim despre cocalari, cu toate că ştiam că a fost un subiect foarte dezbatut şi parodiat în România.

A spus în glumă: ‘Lasă frate, că găsim noi să zicem ceva ce nu au mai zis și alții.’ Așa că în maximum oră după ce am stabilit subiectul, Cuza s-a apucat să facă versurile și Cucu să caute clipuri virale/amuzante cu sau despre cocalari, ca să le folosim pe prima parte (partea de vlogging). Versurile au fost făcute într-o jumătate de oră, apoi am mers și am tras piesa în studio”, au povestit aceştia într-o discuţie cu Simona Gherghe.

cuza în clipul piesei „Sunt un cocalar”
Cuza în videoclipul piesei „Sunt un cocalar”

În ciuda faptului că nu erau colegi de facultate (unul era medicinist, altul filolog, iar celălalt absolvent al Facultății de Sport), viața i-a adus împreună pe Cuza, Cucu și Emi. Primul lor vlog al acestora, încărcat pe YouTube, este unul legat de sesiune, însă recordul vizualizărilor a fost bătut de piesele-parodie cântate de ei. Numele trupei a venit în perioada în care cei trei băieți erau studenți și filmau noaptea târziu.

Emi de la Noaptea Târziu se însoară! Când a făcut pasul cel mare

Pe 25 noiembrie 2021, tinerii de la Noaptea Târziu au filmat un vlog, în care au arătat tuturor momentul în care Emi o cere în căsătorie pe iubita lui, Mădălina.

Pe când se afla în competiția Asia Express, Emi a filmat un testimonial, în care o întreabă pe Mădălina, dacă vrea să fie soția lui. Acum, că imaginile s-au difuzat, Emi a făcut pasul cel mare.

„Urmează să vedeți cel mai important video de pe canalul ăsta! Proiectul Noaptea Târziu înseamnă familie! Unul din noi a trecut în faza următoare, a mărit familia! Emi, în Asia, a cerut-o pe Mădălina de soție și acum se difuzează episodul în care o cere. Mădălina și Emi vin la mine și am zis că facem o seară așa, între prieteni, e semifinala Asia Express și hehehe, bem un pahar, suntem acolo. Cucu pretinde că el face daily vlog. Eu am cumpărat un buchet de flori și, aici la mine pe noptieră există inelul. Deci, bă, Emițu nostru se însoară! Dacă puneam bani pe ăsta, pierdeam toți banii, credeam că se însoară ultimul”, a spus Cuza în vlog.

Adauga un comentariu