Cine este Florentina, tânăra ucisă de iubitul drogat. Femeia și-a găsit sfârșitul în apartamentul lui din Sibiu

19 mai 2024, 18:40,
BZI.ro, în National

Ea este Florentina Paula Alexandra, tânără de 21 de ani din județul Brașov care a fost ucisă cu sânge rece de iubitul drogat. Fata nu a avut nicio șansă în fața geloziei bărbatului și și-a găsit sfârșitul într-un apartament din Sibiu.

Florentina Paula Alexandra, o tânără de 21 de ani din județul Brașov, a fost ucisă cu brutalitate într-un apartament din Sibiu de către iubitul ei.

Florentina a fost ucisă de iubitul drogat

Tragedia a avut loc sâmbătă, când Florentina a fost găsită cu leziuni severe în zona gâtului. Tânărul de 24 de ani, care a comis crima, era cunoscut pentru problemele sale psihice și pentru consumul de droguri, tratamentele pe care le lua fiind frecvent discutate în cercul său de prieteni.

Crima a avut loc în apartamentul unde tânărul locuia în chirie împreună cu un alt bărbat. După comiterea faptei, criminalul a fugit de la locul crimei, însă a fost prins rapid, la aproximativ 30 de kilometri distanță de casă, în Păltiniș, de către jandarmii montani.

Poliția Sibiu a fost alertată printr-un apel la 112 pe data de 18 mai 2024, în jurul orei 15:30, cu privire la faptul că o femeie a fost găsită decedată și prezenta leziuni în zona gâtului, într-un imobil din Sibiu. Polițiștii de investigații criminale, criminaliști și un medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu au intervenit de urgență la fața locului.

„Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei”, au explicat anchetatorii.

Trupul neînsuflețit va fi suspus autopsiei

Anchetatorii au constatat că victima era o tânără de 21 de ani, iar pe corpul acesteia au fost găsite multiple urme de violență. Suspiciunile că decesul ar fi survenit în urma unei fapte cu violență au fost confirmate după examinarea sumară a cadavrului. Din acest motiv, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu sub acuzația de omor.

Trupul neînsuflețit al Florentinei Paula Alexandra a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea autopsiei, urmând să fie stabilite toate detaliile referitoare la circumstanțele exacte ale decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *