Stiri si curiozitati

Cine este iubitul Danei Budeanu? Este la fel de celebru și el

Publicat: 09 iul. 2020
Dana Budeanu
Dana Budeanu a prezentat o nouă înregistrare video cu Nicuşor Dan, în care candidatul PNL-USR PLUS apare alături de Cătălin Grigore, de la Sud Rezidenţial

Creatoarea de modă a încercat mereu să își țină viața privată departe de ochii lumii. Cu toate astea toată lumea își dorea să afle cine este iubitul Danei Budeanu. Trecuta deja printr-un mariaj designer-ul a știut să își protejeze viață intimă de privirile curioșilor.

După ce colaborarea dintre Dana Budeanu și PROTV a ajuns la final, atenția acesteia s-a îndreptat către mediul online și anume pe Youtube. Acolo creatoare de moda are o emisiune intitulata “Verdict Dana Budeanu”.  Canalul acesteia a reușit să strângă până acum 191 de mii de abonați și peste 100 de clipuri încărcate.

Cine este iubitul Danei Budeanu?

Dana Budeanu a fost căsătorită cu jurnalistul Radu Ioan Budeanu, fiul fostei prezentatoare Delia Budeanu și a celebrului jurnalist politic Radu Budeanu. Fostul soţ al celebrei creatoare de modă este fondatorul publicațiilor Click și Ciao. În prezent Radu Ioan Budeanu este căsătorit cu Cristina Săvulescu, o altă creatoare de modă.

Pentru o bună perioadă de timp s-a vonit că aceasta a avut o relație cu Iulian Moga, fratele lui Marius Moga. Cei doi erau foarte des împreună în urmă cu aproximativ 5-6 ani și nu păreau că se vor despărți vreodată.

La acel moment Iulian Moga era unul dintre cei mai în voga regizori romani de videoclipuri. Desi era mai tânăr decât Dana Budeanu relația lor părea să se îndrepte către ceva mult mai serios. De o perioada de timp însă, presa nu a mai scris nimic despre cei doi, iar relația lor pare că s-a sfârșit.

Din fosta căsnicie aceasta are două fete, pe Dana şi pe Măria Budeanu. Stilista se consideră o mamă bună şi spune că a ales să divorţeze pentru a se salva pe ea însăşi pentru binele copiilor. Într-un interviu Dana Budeanu spunea că a încercat mereu să păstreze o relaţie bună cu fostul soţ de dragul celor două fetiţe care au nevoie în preajma lor şi de o prezenţă masculină.

Ce studii are Dana Budeanu?

Cine este iubitul actual al Danei Budeanu se poate considera un bărbat fericit.  Designer-ul a știut să își croiască singura drumul încă din tinerețe. Nu este uşor să ajungi recunoscut şi apreciat pentru munca ta, de aceea, pentru a ajunge aici Dana Budeanu a investit mult în studiile sale.

A studiat la Royal Holloway of London marketing-management, apoi a făcut un master în European Business la London School of Economics. Doctoratul şi l-a dat la University College London în integrare europeană.

Câţi bani câştigă Dana Budeanu

Deşi este divorţată, Dana Budeanu poate fi considerată cu adevărat o femeie independentă şi de succes. La filmările emisiunii „Verdict despre banii câștigați cu ajutorul contului de Youtube”, Dana Budeanu a făcut declaraţii surprinzătoare:

”Eu am continuat să fac pe banii mei, e cășcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu vă fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cășcaval automat pe contul care… I don’t care. Tot acest cășcaval care a început să intre automat vă fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cășcaval a intrat și el vă fi donat în întregime.”

Potrivit site-ului socialblade.com, Dana Budeanu încasează, prin intermediul vizualizărilor de pe Youtube a emisiunii Verdict, niște câștiguri lunare ce depăşesc suma de 800 de USD.

Adauga un comentariu