Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este milionarul celebru cu care s-a afișat Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa

Cine este milionarul celebru cu care s-a afișat Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa

22 iun. 2024, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Claudia Iosif este o femeie singură și frumoasă, astfel că este curtată de mulți domni. Pe rețelele de socializare, a surprins pe toată lumea când a apărut alături de un milionar controversat!

Claudia Iosif sau Babs, așa cum este cunoscută de fanii săi a apărut alături de un milionar controversat. Nu este niciun secret pentru nimeni că fosta iubită a lui Dorian Popa este o femeie curtată de numeroși domni, însă imaginea publicată pe rețelele de socializare a trezit curiozitatea fanilor.

Claudia Iosif apariție alături de Andrew Tate

Claudia Iosif este foarte activă pe rețelele de socializare și postează numeroase imagini și clipuri video din viața sa. Le arată fanilor momentele frumoase pe care le trăiește și nu numai. De această dată, a publicat o imagine alături de un milionar celebtru care a avut parte de multe controverse.

Vorbim despre nimeni altul decât Andrew Tate, milionarul britanic. Cei doi sunt îmbrăcați elegant, semn că participă la un eveniment important. Babs poartă un set format din fustă lungă, cu o crăpătură adâncă pe picior și un sutien, ambele de culoare neagră. În picioare ar o pereche de sandale cu toc argintii.

Nici afaceristul nu s-a lăsat mai prejos și a ales o pereche de pantaloni gri eleganți, o bluză și un sacou, amândouă piesele de culoare neagră.

Dorian Popa mărturisește că a greșit în relația cu Babs

Claudia Iosif și Dorian Popa s-au despărțit după o relație de 11 ani, iar acum au luat-o pe căi separate. Influencerul a recunoscut că a greșit în față de fosta iubită de-a lungul anilor. După spusele sale, amândoi au avut partea de vină care să ducă la separare după un deceniu împreună. În prezent, au o relație de prietenie, mai ales că au grijă împreună de cățelul lor, Cheluțu.

„Am greșit! Cred că este de ajuns să spun asta! Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. Eu sunt de părere că o relație se strică din ambele puncte de vedere și eu vreau să cred că deși atunci când o relație se termină, este așa ca o furtună. Noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă”, a dezvăluit artistul în podcast-ul Anamariei Prodan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *