Prima pagină » Cancan » Alessandra Stoicescu are un soț celebru. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei prezentatoare

Alessandra Stoicescu are un soț celebru. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei prezentatoare

03 ian. 2022, 14:19,
BZI.ro, în Cancan

Puțini sunt cei care știu că Alessandra Stoicescu are un soț celebru. Dincolo de cariera impresionantă în televiziune, vedeta are o familie frumoasă de care este tare mândră. Iată cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei prezentatoare.

Alessandra Stoicescu este răsfățată de soțul ei faimos 

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România, Alessandra Stoicescu, are o căsnicie frumoasă alături de soțul ei celebru. Frumoasa vedetă se bucură de rolul de soție și de mamă, fiind o femeie împlinită. 

Alessandra Stoicescu formează un cuplu de câțiva ani cu Sergiu Constantinescu. Cei doi au împreună o fetiță superbă și se bucură din plin de rolul de părinți. 

Mai mult, celebra prezentatoare a recunoscut că soțul ei o răsfață mereu și este devotat familiei. Alessandra Stoicescu l-a cunoscut pe acesta pe platourile televiziunii Antena 1, când au început să lucreze împreună. 

Prezentatoarea a fost cucerită imediat de Sergiu Constantinescu, iar la scurt timp au devenit soț și soție. Partenerul de viață al vedetei mai are o fetiță din mariajul anterior, însă Alessandra Stoicescu are o relație apropiată cu aceasta.

În cadrul unui interviu, îndrăgita prezentatoare de știri a vorbit despre căsnicia ei frumoasă și cum reușește să depășească momentele tensionate din cuplu.

„Noi avem o relaţie foarte unită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, că ne completăm foarte bine în toate. Ne plac vacanţele. Eu, până să-l cunosc pe el, nu mergeam nicăieri. (…) Noi avem copii. Sergiu are copil şi implicit Bianca este şi a mea. Ca o soră. Nu pretind altceva şi nici n-a fost vorba vreodată, dar ea este parte din noi, merge în vacanţe cu noi, are 21 de ani ea alege în ce vacanţe vrea să meargă cu noi.”, a declarat Alessandra Stoicescu.

O altă prezentatoare care are numai cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață este și Andreea Berecleanu. Aceasta are o căsnicie frumoasă alături de medicul estetician Constantin Stan. 

Cine este bărbatul care i-a cucerit inima prezentatoarei de știri

Alessandra Stoicescu are o carieră de succes în televiziune și se bucură de aprecierea publicului. Frumoasa prezentatoare a organizat de-a lungul timpului nenumărate proiecte caritabile, fiind extrem de implicată în campanii cu impact social. 

Dincolo de profesia de succes, Alessandra Stoicescu are o familie frumoasă și se declară o femeie împlinită. Aceasta a fost cucerită de Sergiu Constantinescu în perioada în care au lucrat împreună, iar în prezent au o căsnicie fericită. 

„Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele…

Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu şi relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea.”, a declarat îndrăgita prezentatoare.

La rândul lui, Sergiu Constantinescu a mărturisit că s-a îndrăgostit de Alessandra Stoicescu dincolo de celebritate, cu toate că acesta o cunoștea de la tv de mai mulți ani. Partenerul de viață al frumoasei prezentatoare a recunoscut că a fost atras de omul din spatele luminii reflectoarelor.

„Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj.”, a precizat Sergiu Constantinescu.

Alessandra Stoicescu și soțul ei celebru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au confruntat cu momente dificile după ce fiica lor s-a infectat cu noul coronavirus, însă au trecut împreună peste situațiile grele.

Alessandra Stoicescu are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră. Îndrăgita prezentatoare de știri are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei celebru și se declară o femeie împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *