Cultural

Cine este Sânziana Negru. Frumoasa vedetă va participa la America Express 2024

Publicat: 22 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Sânziana Negru. Frumoasa vedetă va participa la America Express 2024
Sânziana Negru se află pe lista concurenților de la America Express 2024 și este pregătită să impresioneze publicul.

Multă lume este dornică să afle cine este Sânziana Negru. Focoasa blondină este o prezență răvășitoare în lumea mondenă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta se bucură de un succes uluitor în carieră și are un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare. Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă Sânziana Negru și cine este bărbatul din viața sa. Frumoasa vedetă va participa la America Express 2024 și este încrezătoare că va cuceri publicul din fața marilor ecrane.

Cine este Sânziana Negru

Sânziana Negru este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Vedeta a debutat în lumina reflectoarelor cu câțiva ani în urmă în rolul de prezentatoare la două posturi muzicale și a apărut în numeroase videoclipuri și reclame tv. Frumoasa blondină a cochetat și cu modellingul, făcându-se remarcată de la primele apariții pe podium.

În ultimii ani, Sânziana Negru a dat lovitura în mediul online, iar ca influnceriță reușește să câștige sume impresionante. La vârsta de 35 de ani, blondina originară din Republica Moldova se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, aceasta este extrem de discretă când vine vorba de viața sa amoroasă. Discretă cu planul personal este și Albertina Ionescu. Aceasta a ajuns la vârsta marilor împliniri, însă își ține familia departe de lumina reflectoarelor și evită să vorbescă despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Puțini sunt cei care știu că Sânziana Negru a avut o relație cu Smiley, iar despărțirea dintre cei doi a fost una dureroasă. În prezent, blondina formează un cuplu cu actorul Ștefan Floroaica și radiază de fericire împreună. Aceștia au fost surprinși recent în ipostze tandre și nu își mai ascund relația de ochii curioșilor.

Sânziana Negru se pregătește în prezent pentru o nouă provocare în carieră. Aceasta va participa alături de Laura Giurcanu la faimoasa competiție America Express 2024. Influecerița este încrezătoare în forțele proprii și își dorește să câștige marele premiu.

Ce spune blondina despre participarea la America Express 2024

Sânziana Negru a acceptat imediat proprunerea de a participa la celebrul show de televiziune America Express 2024. Blondina va intra în competiție alături de alte nume sonore din lumea mondenă românească și este gata să se remarce și să cucerească publicul.

,,Eu văd America Express ca pe experiența despre care povestești inclusiv la 10 sau 20 de ani după ce ai trăit-o, într-o seară de vară, la masă cu niște străini pe care tocmai ce i-ai cunoscut, în vacanța ta cu familia. E experiența care te pune față-n față cu tine, cu toate trăirile tale, te vezi clar cu calități și defecte, în cea mai onestă formă a ta.

Îmi place aventura, îmi place să ies din zona de confort, îmi place să explorez locuri și lucruri noi, de asta consider că mi se potrivește mănușă această emisiune. Cred că așteptările legate de emisiune nu țin de ce vine din exterior, sunt mai mult legate de mine, să fac față tuturor provocărilor, să mă adaptez situațiilor și să mă bucur la maximum de ce tot ce vine spre mine. Laura e partenerul în care am mare încredere, fiecare vine în completarea a ce îi lipsește celeilalte și abia așteptăm să trăim împreună probabil cea mai nebună experiență a vieții noastre”, a declarat vedeta.

Sânziana Negru se află pe lista concurenților de la America Express 2024 și este pregătită să impresioneze publicul. Influencerița se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Adauga un comentariu