Actualitate

Cine este singura supraviețuitoare a familiei lui Dan Petrescu. Mama milionarului îi aștepta în Sardinia

Publicat: 05 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este singura supraviețuitoare a familiei lui Dan Petrescu. Mama milionarului îi aștepta în Sardinia
Mama lui Dan Petrescu este singura persoană din familie care a supraviețuit accidentului aviatic

În urma tragediei aviatice din Italia, au apărut noi detalii cu privire la singura supraviețuitoare a familiei milionarului Dan Petrescu, și anume mama acestuia. Din informațiile care circulă în prezent, femeia, în vârstă de 98 de ani, îi aștepta pe aceștia la vila afaceristului din Olbia – Sardinia. Ei urmau să continue petrecerea de după botezul la care luaseră parte, însă totul s-a sfârșit treagic.

Dan Petrescu, cel mai bogat om din România, și-a pierdut viața într-un accident aviatic petrecut duminică în apropiere de Milano. Odată cu el, și-au găsit sfârșitul și soția, dar și fiul său, precum și alte persoane printre care și un copil de un an. În urma acestei tragedii, din familia milionarului a mai rămas înm viață o singură persoană. Aceasta are 98 de ani și o situație medicală specială.

Singura supraviețuitoare a familiei lui Dan Petrescu

Mama lui Dan Petrescu este singura supraviețuitoare a familiei. De menționat că Dan Petrescu are o avere imensă. Miliardarul și familia lui s-au urcat la bordul avionului Pilatus PC 12 la ora 13:03, pe aeroportul Linate, din Milano. Ei își propuseseră să ajungă tot pe teritoriul Italiei, în Sardinia, dar din păcate destinul lor s-a frânt brusc. La scurt timp după decolare, la ora 13:12, mai exact, aeronava s-a prăbușit lângă o stație de metrou din zona suburbană a orașului Milano.

În urma accidentului teribil, a rămas o singură persoană din familia milionarului, și anume mama lui Dan Petrescu. Femeia are 98 de ani și se afla la destinație, în Sardinia. Acolo își aștepta fiul, nora și nepotul, dar și pe celelalte persoane care se aflau în aeronavă în momentul tragediei, pentru a se bucura de persoanele dragi.

Cu toate că Dan Petrescu petrecuse mult timp în locuința din Sardinia, fiul său, Dănuț, nu apucase să o vadă. El a fost cel care a insistat să meargă, dat fiind că vremea era încă frumoasă. Dan Petrescu și familia lui s-au urcat la bordul avionului Pilatus PC 12 la ora 13:03, pe aeroportul Linate, din Milano și își propuseseră să ajungă tot pe teritoriul Italiei, în Sardinia.

Femeia este hipoacuzică

La scurt timp după decolare, la ora 13:12, mai exact, aeronava s-a prăbușit lângă o stație de metrou din zona suburbană a orașului Milano. Mama lui Dan Petrescu este hipoacuzică și, în momentul accidentului, se afla în „palatul” din Olbia, unde îl aștepta pe Dan Petrescu, alături de ceilalți invitați, pentru a petrece câteva zile în familie.

Ce a făcut Dan Petrescu înainte de tragedie

Cuplul care se afla în avion cu familia miliardarului avea un copil, Raphael, pe care familia Petrescu îl botezase în urmă cu doar o săptămână. Cei doi au decis să petreacă mai mult timp alături de nași și, după botezul de weekend-ul trecut, au prelungit vacanța. Înainte să moară, Dan Petrescu, soția, fiul și proaspeții lor fini au pus la cale călătoria către Olbia, în Sardinia, unde miliardarul deținea o vilă luxoasă.

Adauga un comentariu