Prima pagină » Cancan » Cine este soțul Narcisei Birjaru de la Chefi la cuțite. Cum arată bărbatul cu care s-a căsătorit când avea doar 14 ani

Cine este soțul Narcisei Birjaru de la Chefi la cuțite. Cum arată bărbatul cu care s-a căsătorit când avea doar 14 ani

26 mai 2021, 11:42,
BZI.ro, în Cancan

Despre îndrăgita concurentă din echipa chefului Sorin Scărlătescu lumea știe că este căsătorită, este de etnie romă și este pasionata de gătit, ea lucrând în acest domeniu. Însă putini stiu cine este soțul Narcisei Birjaru de la Chefi la Cuțite. Iată cum arată bărbatul cu care s-a căsătorit la doar 14 ani.

Narcisa Birjaru a devenit cunoscută publicului în ediția 7 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Cine este soțul Narcisei Birjaru de la Chefi la Cuțite

Sezonul 9 al îndrăgitei emisiuni culinare este unul cu multe surprize. Publicul a avut ocazia să o cunoască în ediția 7 din acest sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” pe Narcisa Birjaru, o tânără care și-a propus să demonstreze că, deși este de etnie romă, poate găti numeroase rețete din mai toate marile bucătării ale lumii.

În vârstă de 24 de ani, tânăra este de meserie bucătar și gătește pentru un stand up comedy. Chiar dacă cu greu și-a putut stăpâni emoțiile din audiții, concurenta a decis să pregătească pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o delicioasă rețetă de burger.

„Vreau să le arăt tuturor că pot, pentru că au fost foarte mulți care mi-au spus că nu pot”, a dezvăluit în audiții Narcisa Birjaru, abia putând să-și mai stăpânească lacrimile de emoție.

În audiții, aceasta nu a venit singură, ci împreună cu soțul său, cu care s-a căsătorit încă de când avea doar 14 ani. Se pare că pentru cei doi a fost dragoste la prima vedere și, deși a trecut aproape un deceniu de când sunt împreună, cei doi sunt la fel de fericiți și astăzi. Tinerii postează des fotografii împreună și mulți îi admiră că au reușit să găsească rețeta unei căsnicii frumoase.

„Iubesc totul la ea, pentru mine ea e totul pe pământ”, a fost frumoasa declarație de iubire pe care a făcut-o soțul Narcisei Birjaru, de față cu Gina Pistol.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit tânăra, în timp ce gătea rețeta aleasă pentru a-i impresiona pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Narcisa Birjaru a trecut cu bine peste bootcampul din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” și a ajuns în echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu iar acum este una dintre cele mai puternice concurente.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminică de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

UPDATE: Narcisa a câștigat sezonul 9 de la Chefi de Cuțite. detalii aici

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Narcisa Birjaru (@narcisabirjaru)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *