Cancan

Narcisa Birjaru a câștigat finala Chefi la cuțite, sezonul 9

Publicat: 17 iun. 2021
Narcisa Birjaru este marea câștigătoare a sezonului 9 al emisiunii Chefi la cuțite

Câștigătorul Chefi la cuțite 2021 a fost ales miercuri, 16 iunie 2021, iar concurentul pleacă acasă cu un premiu în valoare de nici mai mult nici mai puțin de 30.000 de euro. Narcisa a fost marea favorită a sezonului 9 Chefi la cuțite. De o vreme s-a tot vehiculat că ea ar fi cea care primește faimosul titlu al emisiunii culinare.

Premiul cel mare a fost câștigat de Narcisa, care s-a măritat de la 14 ani. Premieră în istoria show-ului Chefi la cuțite. Este pentru prima dată când câștigătorul ales este o femeie.

Câștigătorul Chefi la Cuțite din acest sezon

După 9 sezoane grele, al nouălea fiind cel mai greu, fiind dublu la număr de battle-uri s-a încheiat. Câștigătorul a fost ales după perfomanțele apreciate de cel mai strict juriu culinar din România.

Majoritatea concurenților din echipe au căzut de acord la faptul că Elena și Cătălin ar fi fost cei care ar fi putut primi nota zero, rar întâlnită.

Reamintim faptul că sezonul 9 este al doilea din istoria emisiunii în care finala a fost reprezentată de un concurent din toate cele trei echipe.

O altă perfomanță notabilă este că Elena Matei este unul din puținii concurenți atât de tineri prezenți în finala show-ului și cu o șansă egală la titlul de câștigător al sezonului 9.

„Prima probă a fost condusă de unul dintre concurenți, a doua probă a schimbat clasamentul, iar a treia probă a decis câștigătorul. Unii jurați au dat note de 5 și alții zero”, a spus Irina Fodor.

Chef Scărlătescu a avut un discurs emoționant, făcând referire la evitarea în viitor a discriminărilor unor concurenți care sunt de altă entie.

Fiecare concurent a avut 7 ajutoare în finala Chefi la cuțite. Elena l-a ales pe Florin din echipa lui Florin Dumitrescu, iar Cătălin l-a ales pe Ștefan. Narcisa l-a ales pe Alexandru, din echipa din care au făcut amândoi parte.

Primul care a ajuns în marea finală a fost Cătălin Amarandei, din echipa lui Florin Dumitrescu, el fiind urmat de Elena Matei din echipa lui chef Sorin Bontea. A treia finalistă a fost Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Comentarii
  • Nu o mai poti numi emisiune gastronomica, pana si chefii au fost „dirijati” dupa placerea producatorului.Acum nu mai conteaza finetea preparatului, inventivitatea candidatului, rafinamentul „cotarea” lui pe piata gastronomiei ci draga Doamne gustul lui mamaia si tataia. Adica orice tocana cu mamaliga, ciorba, tochitura, etc, pentru ca asa a vrut producatorul.Este o rusine pentru Antena 1 ca a scazut in asa un hal stacheta emisiunii. Asa ii va scadea si audienta.

  • Dacă exista un singur câștigător normal ar fi ca acesta sa gătească singur, sa fie doar măiestria lui apreciata. Din păcate rezultatul final al celor doua finaliste a fost mai mult al lui Florin și Alex, nici una din ele nu merita sa câștige. Sa nu uitam ca într-o proba individuala Narcisa dacă nu era ajutata masiv de Lebaduta nu ar fi trecut. Poate ar trebui schimbat concursul, sa fie numit Gustul de acasă. Cat despre cei care au notat nu înțeleg cum cineva poate da nota 0, teoretic ar fi trebuit ca acea farfurie sa nu aibă nimic pe ea. Poate ar trebui sa fie evaluați în finala doar de 3 bucătari recunoscuți. Urmăresc de mulți ani emisiunea. Ceea ce s-a întâmplat în finala acestui sezon ma face sa ma gândesc serios dacă următorul sezon îl voi urmări.

  • Dacă nu era Alex Narcisa nu câștiga Finalistul trebuie sa gătească singur ca sa vedem ce poate Nu înțeleg acest concurs După mine Narcisa ar trebui sa împartă banii cu Alex L-am urmărit pe Alex Este cu adevărat bucătar Nu sunt rea Așa văd eu Paula Stancescu

Adauga un comentariu