Cancan ultimă oră

Cine va fi eliminat de la Survivor România? Elena Marin: „Mă simt în pericol”

Publicat: 12 mart. 2021

Tensiunile din echipa Faimoșilor sunt la cote maxime, aceștia nu reușesc să își rezolve problemele și cuvinte grele se aruncă în continuare, iar acest lucru îi destabilizează pe unii concurenți. Elena Marin, cea la adresa căreia au fost lansate de-a lungul timpului mai multe atacuri, a mărturisit că se simte în pericol.

Rând pe rând concurenții de la Survivor România sunt eliminați, iar de această dată Elena Marin simte că este vizată. Faimoasa a mărturisit că dacă echipa sa va pierde jocul de imunitate este aproape sigură că o să fie propusă spre eliminare.

Teama Elenei vine din faptul că săptămâna trecută l-a nominalizat pe Zanni și crede că acesta se va răzbuna.

„Toate lucrurile astea își pun amprenta. Mă simt în pericol, mai ales acum cu acest război declarat deschis. Îmi doresc din inimă să câștigăm, pentru că o să mă simt vizată. Important e să câștigăm ca echipă și trebuie să mergem la război. Dacă pierdem, va fi dificil”, a spus Elena Marin, potrivit WOWbiz.ro.

Veriga slabă din echipa Faimoșilor

Chiar dacă Elena Marin se simte vizată de către Zanni, acesta pare să aibă o problemă cu o altă concurentă. Andreea Antonescu a intrat în vizorul Faimosului, care este nemulțumit de performanțele acestei de pe traseu.

„Nu putem câștiga pentru că Andreea Antonescu e Alexandra Stan. Nu aleargă. Nu avem cum să spunem că vrem să câștigăm imunitatea. Cum să stai liniștit cu Andreea Antonescu. Eu sunt individualist, nu mă interesează de echipă, toți sunt așa, dar nu vor să recunoască. Toți spun să fim o echipă, să câștigăm, pentru că se simt verigi slabe și vor să mai stea câte o săptămână aici”, a spus Zanni.

Adauga un comentariu