Actualitate

Claudia Pătrășcanu, detalii despre partaj. Cum justifică artista faptul că Gabi Bădălău nu voia să angajeze bone pentru copii

Publicat: 04 iul. 2022
Claudia Pătrășcanu partaj
Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că este zgârcit în privința copiilor săi însă cu amanta cheltuie sume exorbitante

Recent, Claudia Pătrășcanu a dat noi detalii despre partaj și spune care sunt doleanțele ei în procesul de divorț cu Gabi Bădălău. Totodată, artista spune că la mediere s-ar fi înțeles cu încă soțul ei pentru toate aceste cerințe, însă acesta s-ar fi răzgândit între timp. Mai mult, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit și din ce cauză nu a putut angaja bonă pentru copii și a fost nevoită să o aducă pe mama ei.

Tensiunile dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu par că se vor stinge prea curând! Cei doi sunt în plin proces de divorț, iar acum, noi detalii surprinzătoare au ieșit la iveală. Fosta parteneră de viață a afaceristului a explicat și motivul pentru care are pretenții mari la partaj!

Claudia Pătrășcanu, detalii despre partaj

Astfel, Claudia Pătrășcanu i-ar fi solicitat lui Gabi Bădălău, la partaj, o casă pe un teren în Corbeanca, o mașină și suma de 10.000 de euro lunar pentru cei doi copii pe care îi au împreună, potrivit unor documente prezentate de afacerist.

Claudia Pătrășcanu a justificat și motivul pentru care i-a solicitat lui Gabi Bădălău toate acestea. Solista susține că a discutat despre mediere cu afaceristul și el ar fi fost de acord să găsească o casă pentru copii și să se interesezee cele mai bune școli pentru fiii lui.

„După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras”, a povestit Claudia Pătrășcanu.

Artista a mai povestit că părinții lui Gabi Bădălău au făcut tot posibilul să o discrediteze în privința banilor solicitați la partaj. Claudia Pătrășcanu mai spune că este vorba de o strategie a familiei, așa că s-a lăsat în baza instanței!

Motivul pentru care mama Claudiei Pătrășcanu a trebuit să stea cu copiii

De asemenea, Claudia Pătrășcanu a mai ținut să lămurească încă un aspect, care a stârnit o serie de controverse. Mătușa lui Gabi Bădălău a povestit că mama Claudiei a fost plătită pentru a sta cu nepoții ei. Cântăreața a explicat cum s-a ajuns la o asemenea situație și din ce cauză nu a putut angaja nicio bonă.

„Mama mea a fost lângă noi de când s-a născut Gabriel. Mama lui a zis că ea nu știe, nu se ocupă de copii. Mama făcea naveta la primul copil ca să vină să ne ajute. Mama avea atunci trei joburi pe litoral, avea 4500 de lei pe lună. Eu la al doilea copil nu găseam bone, menajere, că nu voiau să le facă carte de muncă. Gabi a zis ca mama sa-și lase servicul să vină. Mama a zis că nu lasă serviciul și Gabi a zis «veniți, că vă ajutăm». Eu i-am dat banii mamei cu mâna mea. Mi se pare răutate”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.
Adauga un comentariu