Cancan

Claudia Pătrășcanu, față în față cu Gabi Bădălău la tribunal. Ce solicită artista

Publicat: 05 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Pătrășcanu față în față cu Gabi Bădălău la tribunal. Ce solicită artista
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în divorț și își dispută custodia copiilor

De mai bine de doi ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt protagoniștii unui scandal care pare că nu se mai termină. Săptămână de săptămână, cei doi au un nou conflict, iar procesul de divorț durează din ce în ce mai mult. Motivul principal al certurilor dintre ei sunt copiii, deoarece nu reușesc să cadă de acord cu privire la modul în care vor crește. S-au întâlnit astăzi la tribunal, iar artista a avut o cerere care a întârziat din nou finalizarea separării dintre ei.

Încă de la începutul procesului de divorț, Claudia Pătrășcanu a avut o singură dorință: ca totul să se termine cât mai repede. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, deoarece ea și fostul său soț nu au putut să cadă de acord asupra condițiilor în care vor crește copiii lor. În timp ce artista dorește să-i păstreze lângă ea, la Constanța, Gabi Bădălău, care acum are o relație cu Bianca Drăgușanu, și-a dorit să-i aducă la București.

Claudia Pătrășcanu, față în față cu Gabi Bădălău la tribunal

Fosta soție a lui Gabi Bădălău s-a arătat dispusă să renunțe chiar și la pretențiile materiale, totul pentru a se asigura că neînțelegerile cu bărbatul vor lua sfârșit, iar ea își va putea vedea liniștită mai departe de viață.

„Eu pot renunța la tot (pensie, partaj) doar să mi se acorde acest divorț odată pentru că am obosit și nu mai vreau să fiu legată de acest nume, vreau să-i fie bine și să se liniștească totul. Gabi este un om pierdut sufletește și emoțional. Păcat!”, a declarat în urmă cu ceva timp artista.

Situația însă se pare că s-a schimbat, iar Claudia Pătrășcanu nu are de gând să-și încheie socotelile cu Gabi Bădălău. Cei doi s-au întâlnit azi în fața instanței, iar artista a solicitat o nouă amânare. Motivul, se pare, ar fi fost chiar banii pe care dorește să îi primească de la afacerist.

Ce pretenții are Claudia Pătrășcanu

Supărat, Gabi Bădălău a vorbit despre aceste evenimente. Era convins că situația dintre el și fosta lui parteneră se va soluționa, dar totul se pare că se va prelungi din nou.

„Nu comentez nimic, m-am săturat… Ea a formulat o cerere de recuzare a completului de judecată, care ne judecă de un an de zile. Nu știu ce o vrea… Inițial, am cerut un termen scurt, pentru că am cerut o tranzacție, așa îi spune în termeni juridici, privind școala copiilor, programul de vizite, vacanța, banii. Dacă noi ne înțelegeam, într-o zi, două, trei, o semnam, o depuneam în instanță, divorțul se temina. Încheiam totul. Doar că nu a vrut. Nici nu a vrut să o citească, nu am ajuns să o discutăm punctual”, a povestit actualul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Mai mult, se pare că Claudia Pătrășcanu are pretenții materiale care depășesc milioane de euro.

„Nu a renunțat. A cerut milioane de euro și o reeșalonare ca să poată plăti taxa de timbru (n.r. – care reprezintă zece la sută din valoarea sumei pe care o cere)”, a adăugat Gabi Bădălău.

Adauga un comentariu