Cancan

Claudia Pătrășcanu regretă că a pozat în Playboy. „Nu mă mai dezbrac niciodată!”

Publicat: 02 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Pătrășcanu regretă că a pozat în Playboy. Nu mă mai dezbrac niciodată
Claudia Pătrășcanu regretă pictorialul provocator în revista Playboy.

Frumoasa cântăreață Claudia Pătrășcanu regretă că a pozat în Playboy. Artista a mărturisit că pictorialele provocatoare i-au creat dificultăți în carieră, fiind protagonista unor scandaluri în lumea mondenă. Vedeta a trecut prin momente dificile în ultima perioadă, având în vedere relația tumultoasă pe care o are cu fostul soț. Cei doi și-au adresat replici dure, însă recent Claudia Pătrășcanu a precizat că a făcut pace cu fostul partener de viață, Gabi Bădălău. Iată ce spune artista despre tatăl copiilor ei.

Claudia Pătrășcanu regretă pictorialul în revista Playboy

La vârsta de 43 de ani, Claudia Pătrășcanu se menține în formă și face furori la fiecare apariție publică. Artista se afișează mereu în ipostaze sexy pe rețelele de socializare, spre încântarea internauților.

Focoasa vedetă a pus pe jar inimile bărbaților în urmă cu câțiva ani, când a pozat în revista Playboy. Claudia Pătrășcanu s-a lăsat fotografiată în ipostaze nud la scurt timp după ce colega ei de breaslă, Andreea Bănică, făcuse un pictorial incendiar.

Claudia Pătrășcanu a recunoscut că aparițiile ei în revista pentru bărbați i-au adus și mai multă celebritate, dar a avut de suferit pe plan profesional.

,,Nu mă mai dezbrac niciodată! Nu a fost iubitul meu de atunci cel care m-a îndemnat să fac asta, a fost decizia mea pe care o regret. Nu m-a ajutat cu nimic în carieră, ba mai mult, atunci când Andreea a pozat prima a început şi declinul trupei noastre.”, a declarat artista.

O altă vedetă care a pozat nud, fiind una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc este Vica Blochina. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă face furori cu pictorialele provocatoare. Și prezentatoarea Gabriela Cristea s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy, dar și frumoasa Gina Pistol a pozat goală în revista Playboy.

În prezent, Claudia Pătrășcanu se află în atenția publicului după ce a mărturisit că a făcut pace cu fostul soț, Gabi Bădălău. Cei doi și-au adresat replici dure de-a lungul timpului, iar scandalurile din presă au fost nenumărate. Se pare că artista și fostul soț încearcă să uite de conflictele din trecut de dragul copiilor.

Ce relație există între frumoasa cântăreață și fostul soț, celebrul Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu trece printr-un divorț scandalos, iar acuzațiile dintre ea și fostul soț sunt nenumărate. Cei doi au fost protagoniștii unui scandal de amploare, iar certurile și împăcările acestora au provocat discuții în spațiul public. Se pare că divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat, aceștia având mai multe procese pentru partaj.

Cu toate acestea, celebra artistă a surprins publicul după ce a declarat că a făcut pace cu fostul soț de dragul copiilor și au sărbătorit în familie ziua băiețelului lor.

,,Sunt împăcată cu mine! E tot ce contează. Aplic terapia iertării și am încredere în inima mea, căci ea mă definește și mă poartă oriunde. Am învățat să fiu mai luminată decât alții și să iau viața exact așa cum este. Iertarea e rețeta care face că rănile deschise să se vindece pentru totdeauna. Sunt împăcată cu Gabi!”, a declarat de curând artista.

Claudia Pătrășcanu regretă pictorialul provocator în revista Playboy. Frumoasa cântăreață a fost în ultima vreme în atenția publicului, având în vedere divorțul scandalos prin care trece. Aceasta se află în proces de partaj alături de fostul soț, Gabi Bădălău. În pofida controverselor din viața privată, artista se bucură de celebritate și de aprecierea fanilor din mediul online.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu