Cancan

Claudia Pătrășcanu, la vârsta maturității. În ce relații se află acum cu Gabi Bădălău

Publicat: 28 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Pătrășcanu la vârsta maturității. În ce relații se află acum cu Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu renunță la tot pentru copiii ei

Claudia Pătrășcanu are vârsta de 42 de ani și până acum poate spune că a trecut prin destule greutăți. Solista se află încă în divorț cu Gabi Bădălău despre care se spune că ar fi într-o relație cu Bianca Drăgușanu. O bună perioadă de timp aceasta a locuit alături de cei doi băieței, Nicholas şi Gabriel, la casa ei din Agigea.

De curând Claudia și Gabi Bădălău au fost surprinși îmbrățișați, lucru care a dat multora de gândit.

Claudia Pătrășcanu, la vârsta maturității se luptă cu problemele vieții

După întreaga scenă petrecută pe Autostrada Soarelui, Gabi Bădălău a vrut să clarifice situația. Acesta se află într-o relație cu Bianca Drăgușanu, iar acele imagini nu îi fac cinste absolut deloc.

”Consider că a făcut o acțiune premeditată, mi-a cerut să opresc mașina, să cobor și a venit la mine să mă îmbrățișeze, știind că am avut un deces în familie. Mai mult de atât, prietena ei din mașină filma toată scena”, a spus Bădălău. ”Eu sunt într-o relație și nu mă interesează această persoană, ea fiind doar mama copiilor mei”, a completat el.

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre acele momente

Claudia Pătrășcanu, în vârstă de 42 de ani, a vrut și ea să ofere o explicație pentru acele imagini.

”Este tatăl copiilor mei pentru care mă rog și pentru care uneori am milă pentru ceea ce trăiește, încerc să-l ajut atunci când îmi cere ajutorul, sfatul și îi doresc tot binele din lume, chiar dacă el nu mi-l dorește așa cum pare. În instanță dă cu noi de pământ, iar în realitate se contrazice singur și are temeri față de multe persoane de a trăi exact așa cum ar vrea. Îmi doresc că bunul Dumnezeu să-l ducă pe drumul cel bun și mai consider că are nevoie de ajutor. Mie mi l-a cerut și am încercat acest lucru pentru copiii noștri. Îmi doresc doar liniște și pace pentru copiii noștri, să rămânem părinți pentru copiii noștri, să mi se acorde un divorț, deși nu se vrea, motivul îl știm noi.

Un bărbat care își dorește cu orice preț să scape de o fosta soție cu adevărat grăbește divorțul pentru a putea fi fericit cu viitoarea aleasă. Dar vă spun eu: nu există nicio viitoare aleasă și nu va exista.” spunea Claudia.

Ce se întâmplă cu procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

„Cât despre procesul nostru este simplu…… eu pot renunța la tot,  pensie, partaj, doar să mi se acorde acest divorț odată, că am obosit și nu mai vreau să fiu legată de acest nume, vreau să-i fie bine și să se liniștească totul. Gabi este un om pierdut sufletește și emoțional.

Păcat! Nu știu ce mai urmărește și cu ce minciuni va mai veni în media și oricât de mult rău mi-ar face în instanță mie și copiilor, eu îl voi ierta, deși am crezut că nu o pot face niciodată pentru ceea ce trăiesc. Este un om care merită să fie ajutat atunci când strigă după ajutor. O fac mereu pentru copiii mei!”, a mai adăugat aceasta.

Cine este Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu s-a născut pe  6 octombrie, 1978 în Constanța, România , numită și Claudette este o cântăreață română. Și-a început cariera muzicală în anul 1998 cu trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru.

În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy împreună cu Cristina Rus, Claudia Pătrașcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy, care a existat până în mai 2006.

În decursul ultimilor ani, numele Claudiei Pătrășcanu a continuat să fie în atenția publicului mai degrabă prin apariția în tabloide decât pe scenă.În anul 2011 a decis să-și relanseze cariera muzicală sub pseudonimul Claudette.

În trecut aceasta și-a impresionat fanii cu un pictorial fierbinte.

Adauga un comentariu