Cancan ultimă oră

Claudia Pătrășcanu susține că mama lui Gabi Bădălău a izgonit-o din casă, cu tot cu copii

Publicat: 08 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Pătrășcanu susține că mama lui Gabi Bădălău a izgonit-o din casă cu tot cu copii
Claudia Pătrășcanu susține femeia pe care o numea soacră ar fi dat-o afară din casă, împreună cu cei mici

Claudia Pătrășcanu a făcut o mărturisire dureroasă și a spus că mama lui Gabi Bădălău a izgonit-o din casă, cu tot cu copii. Artista și tatăl băieților ei se află în continuare în plin proces de divorț, deoarece nu au reușit nici până acum să-și încheie socotelile și să ajungă la un numitor comun.

Cu lacrimi în ochi, cântăreața își amintește și acum de momentul în care cea pe care o numea soacră ar fi dat-o afară din casă, împreună cu cei mici. Artista susține că este dezamăgită de faptul că, la acea vreme, omul de afaceri nu a făcut nimic ca să oprească asta. În plus, spune cântăreața, el ar fi amenințat-o atunci când solista a vrut să divorțeze de el.

Claudia Pătrășcanu susține că mama lui Gabi Bădălău a izgonit-o din casă, cu tot cu copii

Claudia Pătrășcanu își amintește și acum, cu nostalgie, de începuturile relației sale cu Gabi Bădălău. În ciuda celor întâmplate, cântăreața a mărturisit că, indiferent de situație, nu îl urăște pe tatăl copiilor ei, căci el va rămâne marea ei dragoste. Artista susține că afaceristul nu duce o viață prea liniștită, ci din contra, una „agresivă”, susține soția lui.

„Oricât de mult rău mi-ai face eu nu pot să am ură și ranchiună pe un om. Despre Bădălău, ca om si persoană, ca tată al copiilor mei, de multe ori simt ca aș vrea să-l ajut, simt milă, acum pot să spun că sunt supărată. Acum nu mai există sentimente de la femeie la bărbat.

Marea mea dragoste a fost tatăl copiilor mei. Eu am început să-l iubesc pe soțul meu în punctul în care am rămas însărcinată și atunci am simțit că în pântecul meu este o parte din noi. Eu nu mai cred în dragoste la prima vedere. Eu regret acest divorț în instanță. Viata lui este practic agresivă și ceea ce face, face cu mâna lui, sunt lucruri care nu-mi plac pentru educația copiilor noștri. Nu am ce să-mi reproșez, am fost loială, nu l-am mințit niciodată”, a spus Claudia Pătrășcanu, conform click.ro.

Claudia Pătrășcanu îi aduce acuzații lui Gabi Bădălău

Deși a spus că nu îl urăște, Claudia Pătrășcanu îi aduce acuzații lui Gabi Bădălău. Artista susține că afaceristul ar fi amenințat-o prin mesaje și ar fi umilit-o, chiar de față cu propria familie. În plus, spune ea, pe solistă ar fi deranjat-o foarte mult atunci când afaceristul s-ar fi afișat cu o altă femeie în public și ar fi început să o prezinte cunoscuților.

„Am primit mesaje, amenințări: ,,dacă bagi divorț de mine îți fac toate manevrele, te declar nebună, îți iau copiii”. Au fost momente de disperare. Cred că căsnicia noastră din partea lui a fost un moment din viață în care și-a găsit liniștea. Eu nu cred că el m-a iubit vreodată. Asta nu m-a afectat nici în timpul căsniciei. Un bărbat, când își face o amantă pe care o prezintă peste tot, pe care o scoate în toată lumea, înseamnă că acolo s-au investit sentimente. Mesajul acela l-am scris după ce am ieșit la o masă cu familia lui, nu m-am simțit respectată, nu m-am simțit soția lui, mama copiilor lui, m-am simțit umilită, foarte umilită”, a adăugat ea.

Artista, acuzații către mama afaceristului

Cât despre mama lui Gabi Bădălău, artista susține că femeia ar fi avut o influență decisivă în privința relației cântăreței cu afaceristul. Cântăreața a povestit că fosta ei soacră i-ar fi spus să plece din casă, cu tot cu copii, iar tatăl micuților nu ar fi intervenit deloc.

„Dacă mama lui nu ar fi dat cu pumnul în masă să ies afară cu copiii, el nu ar fi făcut asta. Daca nu era mama lângă mine, să-mi deschidă brațele, să mi ofere un loc, nu știu ce aș fi făcut. Mi-a spus să-mi iau absolut tot și să las tot ce este a lui, casa masina, simți că-ți fuge pământul de sub picioare. Am avut acelasi sentiment pe care l-am avut când a murit tatăl meu. S-a simțit o ruptură”, a conchis artista.

Adauga un comentariu