Cultural

Claudia Puican se gândește să se despartă de Armin Nicoară? „Caută tot timpul neajunsuri” 

Publicat: 14 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Puican se gândește să se despartă de Armin Nicoară Caută tot timpul neajunsuri 
Internauții au intrat la idei și au ajuns să creadă faptul că, Claudia Puican se gândește să se despartă de Armin Nicoară

Internauții au intrat la idei și au ajuns să creadă faptul că, Claudia Puican se gândește să se despartă de Armin Nicoară. De-a lungul timpului, chiar dacă era într-o relație cu Claudia Puican, internauții au fost martorii comportamentului nepotrivit al lui Armin Nicoară în ceea ce privește femeile cu care intra în contact, fie ele celebre sau nu.

Toată lumea se întreabă cum de artista acceptă această atitudine din partea soțului său, și răspunde de fiecare dată că are încredere în el, chiar dacă flirta și cu alte femei, ferm convins că nu va avea o relație cu nicio altă femeie.

Claudia Puican se gândește să se despartă de Armin Nicoară

Recent, Claudia Puican a surprins pe toată lumea prin postarea unui mesaj online în care sugera că nu se simte pe deplin fericită în relația sa și că Armin îi găsește zilnic un defect.

Reacția artistei a venit la scurt timp după ce saxofonistul s-a filmat în compania unei alte artiste autohtone, Stana Stepanescu, și a anunțat că este extrem de fericit că aceasta este însărcinată.

Motivul entuziasmului a fost explicat prin faptul că, în urma colaborărilor lor muzicale din ultima perioadă, au devenit foarte apropiați prieteni.

„Dacă un bărbat caută tot timpul la tine neajunsuri, în fiecare zi, nu trebuie să faci nimic, trebuie doar să schimbi bărbatul și vei deveni din nou frumoasă, deșteaptă.”, a fost mesajul pe care Claudia Puican l-a postat în mediul online.

Claudia Puican le-a dat urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare o veste foarte importantă

Deși a vrut să păstreze secretul, soția lui Armin Nicoară nu s-a mai putut abține și le-a povestit urmăritorilor ei că, zilele trecute, s-a întors aproape de locul unde a copilărit și a simțit nevoia să compună o piesă. Aceasta nu a fost încă lansată, dar Claudia Puican a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care cânta o parte din melodia pe care a compus-o cu gândul la primii ei ani de viață.

„Aseară am cântat lângă satul unde eu am copilărit, am simțit inspirația de a compune piesa “Ma întorc in Mehedinți “! Am emoții ,revenirea la rădăcinile muzicii oltenești este un pas important in cariera mea muzicală .Sunt foarte curioasa sa văd părerile voastre in comentarii despre acest pas și despre acesta melodie care in curând va fi filmată și încărcată pe canalul meu de YouTube!”, a scris Claudia Puican în postarea de pe pagina ei de Instagram.

Adauga un comentariu