Local

Clubul Fratelli nu respecta distanţarea socială! Tinerii s-au înghesuit la o petrecere – VIDEO

Publicat: 04 iul. 2020
Clubul Fratelii nu respecta distanţarea socială
Clubul Fratelii nu respecta distanţarea socială

Clubul Fratelli nu respecta distanţarea socială impusă de autorităţile legale. Deşi există o lege în acest sens, patronilor clublui pare să nu le pese. Vineri seara, 3 iulie 2020, în cadrul unei petreceri din clubul Fratelli, tinerii s-au înghesuit, părând că nu le pasă de creşterea numărului de cazuri de COVID-19 din România.

Clubul Fratelli nu respecta distanţarea socială

Noapte de pomină pentru clubul Fratelii. Patronilor clubului Fratelli, Bogdan Gheorghiu şi Cătălin Leahu, nu li se pare normal să respecte legea aflată în vigoare care spune clar faptul că distanţarea socială trebuie păstrată. Vineri, 3 iulie 2020, a fost show la Fratelli Iaşi, shot cu încălcarea gravă a legii distanţării sociale. Tinerii s-au înghesuit în club la un concert al trupei Vamă. Tinerii au dreptul să se distreze, dar trebuie să se ţină cont şi de contextul în care ţară şi umanitatea se afla. În acest sens, autorităţile centrale ar trebui să dispună controale de urgenţă şi patronilor să li se aplice măsurile legale. De la o amendă, până chiar şi la dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Legea nu este doar pentru oamenii simpli, legea este şi pentru ‘smecheri’.

Cine sunt afaceriștii Cătălin Leahu și Bogdan Gheorghiu, asociați la Afterhills SRL Iași

Patronii Cătălin Gabriel Leahu și Bogdan Gheorghiu sunt doi dintre cei mai controversați oameni de afaceri din Iași. Cătălin Gabriel Leahu deține 51,6 la sută din Hideaki SRL care administrează clubul Fratelli din Iași, restul acțiunilor aparținând lui Bogdan Gheorghiu. Cătălin Leahu mai controlează Bowling SRL, care deține clubul Viper din Tudor Vladimirescu, rețeaua Difpress, Canesony SRL sau Viva Grup Est SRL.

De cealaltă parte, Bogdan Mihai Gheorghiu face o mare parte din afaceri prin intermediul Concept SRL Iași, care a achiziționat cartierul rezidențial Newton din Tătărași și dezvoltă mai multe proiecte imobiliare în zone precum Primăverii, Agronomie, Valea Lupului sau Calea Chișinăului. Bogdan Gheorghiu este cunoscut ca fiind fostul patron al rețelei de amanet din Iași Express Credit Amanet, care a fost vândută.

O societatea bolnavă crează concepţii greşite

O societate bolnavă crează concepţii greşite. În ultimele săptămâni, s-a dovedit cum în România legea nu este pentru şmecheri. Imaginile cu premierul Ludovic Orban fumând lejer în propriul lui birou din Guvern, Rareş Bogdan a organizat o petrecere uriaşă cu ocazia botezului copilului, guvernanţii nu poartă măşti în spaţii publice închise. Aceste lucruri pun un mare semn de întrebare în capul romanului simplu, al romanului care îşi plăteşte datoriile la timp, care poartă masca de protecţie acolo unde este obligatoriu, care păstrează distanţarea socială şi nu în ultimul rând, al romanului care crede într-o societate românească normală, o societate în care şi cel mic şi cel mare respecta la fel legea.

În concluzie, Bogdan Gheorghiu şi Cătălin Leahu ar trebui să dea explicaţii în faţa legii!

 

Comentarii
 • Toate regulile se respecta doar la Cafeneaua Piata Unirii. Distantarea este respectata.O sa ajunga cu mesele pana sub geamul domnului Chirica iar comenzile vor fi aduse de curieri pe biciclete.

 • Dc nu-l închide acuma.la câte amenzi a luat clubul degeaba. Dc ia dat voie Dascălu sa facă asa petrecere.doi mârlani și hoți și ciobani sunt patroni.

 • Mare graba cu deschiderea teraselor. Trebuiau deschise dupa iesirea unui vaccin, iar pana atunci doar pe Zoom ca elevii. Ce, terasa pe Zoom e de porc?

 • … la Sorelli găsești, permanent, numai lume bună … toată spuma intelectualității locale iși petrece timpul acolo … maeștri de ceremonii sunt docenții Burghiu și Bleahu … amândoi adoră pișcătura anofelă cu zeamă de faină albă încălzită la linguriță … și, una în premieră, ambii sunt practicanți de swinger parties … Borghiu bagă la bătaie și maldavanca … Bleahu se bucură singur de disperatele nimfomane ale altora … unul dintre cei doi cântă și la flautul fermecat … adică e bi ce? falus, desigur … nu spunem încă cine e … ghiciți voi … indiciu: efeminat … disperat de freză … promitem să revenim și cu alte informații noi, extrem de interesante … fumigenă aruncată: blondă … philli … oooo … vecină … păstrăm pentru altă ediție …

 • Aici politistul MELINTE MIHAIL care este sef la politia Belcesti face cartile ,el care s-a autointitulat infectatul din FRATELLI cu virus covid-2 ,ca vezi doamne el a avut contacte multiple cu infectatii .
  Ba Melinte ,politistul PULII ,nu mai trage mita de coada la Belcesti ca tu lingi curve in cur la Iasi si te dam pe Youtube ca tare iti mai place SAORMA

 • Tat-su si masa sunt doi betivi notorii la Coarnele Caprei ,si nu ne miram ca fii-su e un ordinar ,e bine macar ca are o slujba pe politai si nu e un flamind ca toata famelia lui .

 • Cine Melinte Mihai ,asta e politist ?????????????? sta cu balega la cur cind vine la Liteni ,,,,,,,,,,,,,,,,,,de frica negocia cu infractorii ,panicos om ,fricos ca un IEPURE ?????????????????????????????????
  Mai bine se facea postas ca tare bine ii sat in tinuta ,parca e Hitler cind trebuia internat la Socola

Adauga un comentariu