Stiri si curiozitati

Coafuri ocazie păr mediu bucle. Cele mai practice moduri în care poți obține valuri luxuriante

Publicat: 27 mai 2022
femeie coafata de ocazie cu valuri
Pentru a ondula părul subțire și rar uscat, nu sunt necesare folosirea unor produse de styling, rezultatul va fi incredibil de luxuriant și persistent

Există foarte multe tipuri de coafuri de ocazie pentru păr mediu și bucle. Părul de lungime medie este cea mai bună soluție pentru multe femei. Această lungime este variabilă, părul vă permite să faceți o mulțime de stiluri interesante și complicate, în timp ce părul nu necesită îngrijire supranaturală și fonduri uriașe pentru servicii de coafură.

Pe părul mediu poți face bucle romantice frumoase și bucle luxuriante spectaculoase care pot fi accesorizate sau prezentate ca decor principal. Coafurile frumoase cu bucle pentru păr mediu se realizează rapid și ușor, acesta este un alt avantaj al acestei lungimi. Coafurile cu bucle pentru părul de lungime medie se pot face folosind diferite instrumente și dispozitive, în funcție de rezultatul pe care doriți să îl obțineți.

femeie coafata in bucle
Pe părul mediu poți face bucle romantice frumoase și bucle luxuriante spectaculoase care pot fi accesorizate sau prezentate ca decor principal

Coafuri ocazie păr mediu bucle. Sfaturile specialiștilor pentru un rezultat fabulos

Atunci când vrei să obții un look excepțional este important să te concentrezi și pe trăsăturile părului și pe machiajul pentru care ai optat. Părul rar subțire este cel mai bine ondulat în bucle mari luxuriante, iar firele groase pot fi ondulate în bucle mici. Această coafură poate fi însoțită atât de un machiaj simplu de zi, cât și de un machiaj de seară.

Efectul de „val de frig” arată grozav pe părul drept și neted, iar dacă părul este pufos tot timpul, este mai bine să faci o coafare naturală neglijentă adăugând puțin gel sau ceară. Pentru a obține un efect mai rezistent de bucle poți folosi bigudiuri moi. Principalul avantaj al unor bigudiuri este că poți dormi cu ușurință în ele, deoarece sunt moi și nu provoacă disconfort. Trebuie să-ți ondulezi părul ușor umed, aplicând mousse sau argilă pentru coafare. De asemenea, este bine să ții cont de forma sprâncenelor atunci când vrei să-ți creezi un look nou.

femeie coafata de ocazie cu bucle
Atunci când vrei să obții un look excepțional este important să te concentrezi și pe trăsăturile părului și pe machiajul pentru care ai optat

Cu cât șuvițele sunt mai mici și numărul de papillote este mai mare, cu atât buclele sunt mai mici și coafura în ansamblu este mai magnifică. Părul Papillotte este excelent ca bază pentru cocuri, cozi de cal și împletituri voluminoase.

Instrumente necesare pentru o coafură inedită

Bobinele de lemn sunt, de asemenea, extrem de folosite pentru a obține un look excepțional. Atunci când vrei să creezi o coafură voluminoasă cu bucle pentru păr mediu, realizată cu ajutorul bobinelor, este important să știi că nu este foarte convenabil să dormi pe ele, dar este posibil.

Pentru  a ondula părul subțire și rar uscat, nu sunt necesar folosirea unor produse de styling,  rezultatul va fi incredibil de luxuriant și persistent. Dacă ai părul natural gros, este mai bine să aplici un gel cu efect de păr umed. Va face buclele mai grele și vă va permite să creați un stil cochet cu bucle mici spiralate.

femeie coafata de ocazie cu bucle
Cu cât șuvițele sunt mai mici și numărul de papillote este mai mare, cu atât buclele sunt mai mici și coafura în ansamblu este mai magnifică

De asemenea, poți folosi bigudiuri termo pentru o coafură de ocazie din bucle. Acesta este cel mai rapid mod de a face bucle luxuriante, trebuie să folosiți ondulatoare termice pe părul uscat, puteți pre-aplica spumă sau mousse. În timp ce bigudiurile se răcesc, poți să te machiezi. Apoi scoateți doar bigudiurile și pieptănați firele cu o perie de masaj. Un volum spectaculos este garantat.

Poți crea coafuri de ocazie pe păr mediu și bucle folosind fierul de ondulare. Acesta vă permite să setați manual direcția fiecărei bucle. De asemenea, este extrem de frumos rezultatul atunci când experimentați. Astfel, este bine să înfășurați firele în direcții diferite. Ținând instrumentul vertical, puteți obține spirale îngrijite. Ondulând părul în sus și vei obține o coafură retro, completează cu o bentiță sau o panglică. Prin ondularea capetelor în jos și apoi pieptănându-le cu o perie, veți obține baza pentru un coc sau o coadă de cal înaltă. De asemenea, cu ajutorul unui ondulator, poți face valuri îngrijite și netede în stilul anilor 30.

femeie coafata de ocazie cu bucle
Bobinele de lemn sunt, de asemenea, extrem de folosite pentru a obține un look excepționalAdauga un comentariu