Stiri si curiozitati

Coafuri păr lung botez: Cum să alegi stilul potrivit pentru tine

Publicat: 04 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Coafuri păr lung botez Cum să alegi stilul potrivit pentru tine
Factorul determinant pentru styling în ultimii ani a fost o uşoară neglijenţă

Pe lângă o rochie frumoasă este important să alegi și coafuri deosebite pentru păr lung la botez. O coafură potrivită este doar unul dintre elementele principale a unui look festiv. Înaltă sau joasă, mai strictă sau sexy, totul depinde de ce impresie vrei să produci asupra celorlalți.

Pregătindu-te pentru botez sau un alt eveniment semnificativ din viața ta, probabil că îți dorești  să obții un look de seară perfect. Întâi de a alege coafura este bine să știi ce ținută vei purta, spre ce  machiaj și manichiură te orientezi. După ce toate acestea elemente au fost puse la punct trebuie să te orientezi către alegerea coafurii. Dar, după cum s-a dovedit, alegerea unei coafuri nu este mult mai ușoară decât toate paragrafele anterioare.

femeie cu par lung coafata
O alternativă excelentă la o coadă de pește sunt împletiturile tip coș

Coafuri păr lung botez: Cum să-ți alegi look-ul perfect pentru eveniment

Factorul determinant pentru styling în ultimii ani a fost o uşoară neglijenţă. Această tendinţă continuă şi astăzi! Orice coafură strictă poate fi făcută la modă, eliberând câteva șuvițe în față. Aceasta este o soluția perfectă pentru botez.

Dacă vei purta o rochie deschisă, cu decolteu, sau cu un decupaj uluitor pe spate, atunci cea mai bună decizie pentru tine sunt buclele moi. Acestea vor pune cu siguranță imaginea ta în evidență. Nu contează dacă sunt coafate blând sau într-o coafură frumoasă, de exemplu, cu o bentiță metalică, buclele vor arăta în continuare cool.

Una dintre cele mai în tendințe coafuri pentru părul lung astăzi este împletitura-cascadă. Nu este nimic surprinzător aici, deoarece această coafură nu numai că subliniază stilul corporativ al proprietarului său, dar completează atât ținutele casual, cât și cele formale pentru evenimente.

femeie cu par lung coafata
Observăm fără o modestie nejustificată că valurile de la Hollywood se potrivesc absolut cu orice formă a feței și orice lungime a acesteia

Această coafură este perfectă pentru părul de lungime medie, cât și pentru părul lung. Cu toate acestea, pot apărea unele dificultăți la efectuarea coafurii pe părul creț și gros. Acest tip de păr nu este întotdeauna susceptibil de coafare.

Observăm fără o modestie nejustificată că valurile de la Hollywood se potrivesc absolut cu orice formă a feței și orice lungime a acesteia. Prin urmare, putem spune cu încredere că această opțiune este absolut universală pentru fiecare femeie.

Idei pentru coafuri la cel mai important eveniment din viața ta

O altă coafură cu care este pur și simplu imposibil de greșit este coada de cal. De câțiva ani încoace, această tendință este una dintre pozițiile cheie în clasamentul celor mai bune coafuri pentru botez. Și nu degeaba, pentru că o coadă netedă și necomplicată conferă eleganță oricărui look și subliniază favorabil tot farmecul rochiei alese.

Pentru a înfrumuseța puțin coada de cal o poți accesoriza, coada de cal împletită este o altă tendință pentru anul 2022. Astfel, aceasta va arăta elegant și va adăuga poftă întregului look. În plus, poți împleti coada într-o împletitură neobișnuită sau poți face o coadă de pește. De asemene, poți completa coafura cu accesorii de păr, de exemplu, flori artificiale, agrafe sau bentițe.

femeie cu par lung coafata
Această coafură este perfectă pentru părul de lungime medie, cât și pentru părul lung

O alternativă excelentă la o coadă de pește sunt împletiturile tip coș. Aceasta conferă imaginii tale rafinament și inocență. Această opțiune este potrivită pentru părul scurt și pentru toți iubitorii de legende ale Greciei antice.

Atunci când alegi coafuri pentru păr lung la botez poți opta pentru coc lejer din bucle. Acestea sunt o variantă grozavă pentru orice culoare și textură de păr. Pentru a da un aspect nou coafurii, poți muta puțin părul din față în spate, asigurându-l cu un ac de păr frumos și eliberând câteva șuvițe în față.

femeie cu par lung coafata
Una dintre cele mai în tendințe coafuri pentru părul lung astăzi este împletitura-cascadă
Adauga un comentariu