Prima pagină » Actualitate » Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”

Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”

25 apr. 2024, 08:27,
BZI.ro, în Actualitate

Codin Maticiuc a povestit cum a rămas fără telefon în autobuz. Pe vremea când era elev de liceu, era nevoit să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun. Nu avea vârsta la care să conducă un autoturism și nici tatăl lui nu avea mașină în acea perioadă. Codrin Maticiuc a avut ocazia să experimenteze statutul de victimă a hoților de buzunare.

Codin Maticiuc a precizat că a simțit că este furat și a știut și cine sunt hoții, dar nu a avut curaj să riposteze. Mai mult, hoții l-au și dat jos din autobuz, iar el nu s-a împotrivit. A declarat furtul la Poliție, dar polițiștii nu au luat nicio măsură.

Codin Maticiuc a rămas fără în autobuz!

Codin Maticiuc a fost recent martorul unui furt de telefon. Chiar dacă nu a fost el victima, a decis să nu stea cu mâinile în sân și să îl caute chiar el pe făptaș. Ba, mai mult, a decis să ofere și o recompensă celui care va furniza mai multe informații.

Codin Maticiuc era împreună cu prietenii lui, Speak și Levi Elekes, iubitul Mirei, când un bărbat s-a apropiat de grupul lor și a reușit să fure un telefon.

„Mi-au furat telefonul la un moment dat, nu mai știu ce telefon aveam, dintr-un autobuz, 335 sau 110, un autobuz cu care mergeam acasă. Schimbam două autobuze să ajung acasă. Pe vremea aia n-avea nici el șofer (tatăl lui), așa că autobuz am prins. Mi-au furat telefonul în autobuz, niște băieți, cumva l-am și simțit, dar am zis că e mai bine așa. M-au coborât la prima. Pe mine, nu pe ei. La prima au zis „coboară, ca să n-avem discuții’, erau trei patru inși, maturi toți. Eram copil, am murit…“, a povestit Codrin Maticiuc.

Codin Maticiuc vrea să lase poliția să-și facă treaba

Codin Matiuc a precizat că este o anchetă la poliție, în acest caz, și polițiștii de la Secția 2 i-au lăsat impresia că aceștia chiar își fac treaba.

„Nu aș vrea să zic prea multe, că e și o anchetă a Poliției, în paralel și n-aș vrea să le stric treaba lor. Se pare că chiar își fac treaba, de data asta. Am avut și experiențe nasoale cu ei, dar acum la Secția 2 am văzut niște băieți activați care își fac treaba. Mi se pare că trăim într-o țară sigură, comparativ cu Europa, cu America. Vin din Brazilia, am fost de Revelion, nu mai zic ce e pe acolo“, a adăugat Codin Maticiuc.

Afaceristul este de părere că hoții nu sunt chiar proști și nu fură telefoanele fără să știe să le poată formata.

„Nu sunt convins că nu poate să facă ceva cu el, pentru că afară se fură telefoane la greu. Cred că acești băieți au un sistem de a le formata. Nu cred că ei sunt proști, noi deștepți, pleacă cu telefoanele și n-au ce să facă cu ele“, a mai zis Codin Maticiuc, care a rămas fără telefon în autobuz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *