Cancan

Codin Maticiuc schimbat radical de iubita sa. Cine este Ana Pandeli și ce pasiuni are

Publicat: 22 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codin Maticiuc schimbat radical de iubita sa. Cine este Ana Pandeli și ce pasiuni are
Ana Pandeli și Codin Maticiuc formeaza unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc

Codin Maticiuc este extrem de grijuliu cu iubita sa. Talentata actriță, Ana Pandeli, i-a dăruit o frumoasă fetiță celebrului producător. După naștere Smarandei, râvnitul burlac Codin Maticiuc a devenit un adevărat familist. Iubita lui are și un băiețel din relația anterioară, cu care actorul se înțelege minunat.

Viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat extrem de mult de când a format o familie cu frumoasa brunetă. Craiul de Dorobanți s-a cumințit, a început să petreacă mai mult timp acasă, profitând la maxim de timpul petrecut alături de iubita lui.

Cine e Ana Pandeli, femeia care l-a schimbat radical pe Codin

Codin Matinciuc era considerat unul dintre cei mai curtați burlaci din România. Acesta purta eticheta de “băiat de bani gata”, datorită părinților bogați. Iată însă că odată cu apariția superbei Ana Pandeli, actorul a avut parte de o schimbare spectaculoasă.

Partenera de viață a celebrului producător este o actriță extrem de frumoasă. Ana Pandeli a urmat aceleași cursuri ca și Codin, însă nu a jucat până acum. Producătorul peliculei Miami Bici dezvăluie că iubita sa merge la castinguri și vrea să joace.

Deși are deja doi copii, Ana are o siluetă perfectă. Surprinsă prin oraș alături de iubitul său, Ana arăta excepțional și fară machiaj.

Codin Maticiuc mărturisește că iubita lui e “nebună”

Actorul dezvăluie că iubita lui e obsedată de sport. Acesta a menționat că Ana are un program foarte încărcat, având chiar și patru antrenamente pe zi. Actrița este pasionată de sală, padel și spinning.

„Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam asta de ceva vreme dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta.”

Într-o postare de pe Instagram, actorul Codin Maticiuc scrie despre o altă pasiune a iubitei sale. Ana face trasee prin munți. Vedeta a menționat că Ana a reușit să escaladeze toți munții din România.

“Am fost și eu o dată sau de două ori pe niște trasee mai ușoare pe care oricum mi-am blestemat soarta în timp ce ea alerga în jurul meu că să facă mai multă mișcare. De ce? Pentru că e nebună.”

În aceeași postare, vedeta a accentuat că odată ce a terminat munții de la noi, Ana a plecat în Tanzania (Africa). Frumoasa actriță a urcat Kilimanjaro, muntele având o înălțime de 5895 de metri.

Iubita lui Codin Maticiuc nu dorește să apară în emisiuni TV

Codin Maticiuc spune că Ana nu își dorește să apară în cadrul unor show-uri de televiziune și nu acordă interviuri. Acesta menționează că iubita sa este o fire deschisă și dezinvoltă, doar că nu își doreaște să vorbească public despre familia lor.

“Are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături”, a spus Codin.

La fel ca și Ana, actorul își face tot mai rar apariția la evenimente și la emisiuni TV. Codin Maticiuc și iubita sa sunt de câțiva ani împreună formând o familie unită și extrem de fericită.

Adauga un comentariu