Cancan

Codin Maticiuc are un copil de milioane. Fetița sa l-a transformat pe craiul de Dorobanți într-un om mai responsabil

Publicat: 06 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codin Maticiuc are un copil de milioane. Fetița sa l-a transformat pe craiul de Dorobanți într-un om mai responsabil
Codin Maticiuc poate spune fară dar și poate că are un copil de milioane

Codin Maticiuc nu părea pregătit pentru un copil din cauza stilului său extravagant de viață. Totul s-a schimbat când iubita lui a adus pe lume o fetiță superbă pe nume Smaranda. Pe 5 aprilie 2019, craiul a devenit tata și viața lui a luat o cu totul și cu totul altă turnură.

„Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii’, a declarat Maticiuc la acel moment.

Cine este femeia cu care Codin Maticiuc are un copil

În ceea ce o privește pe iubita lui Codin Maticiuc și mama fetiței sale, acesta a preferat să o țină departe de lumina reflectoarelor. Totul până când a postat pe Instagram o imagine în care misterioasă domnișoară o ținea în brațe pe micuța Smaranda. Acesta a preluat fotografia și a adăugat mesajul: “Mi-e dor de fetele mele de acasă!”.

Tânăra mai are un copil, Mario, care are o relaţie bună atât cu mama lui, cât şi cu iubitul ei: „Are părul negru, are 30 de ani și uneori când ne întâlnim cu mai mulți oameni îmi spune să fiu politicos. Ea se comportă ca orice mamă. (…) Îmi place de Codin, e drăguț și de la el am învățat engleză.

Deși multă lume se așteaptă ca cei doi să se căsătorească, Codin Maticiuc spune că nu o va lua de soție deoarece nicl el, și nici misterioasa lui parteneră, nu cred în căsătorie.

“Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?’, a declarat Codin Maticiuc pentru revista VIVA!.

Smaranda a împlinit doi ani în luna aprilie

Fiica lui Codin a împlinit în luna aprilie a acestui an vârsta doi anișori. Ca un tată extrem de implicat, fostul crai de Dorobanți a avut grijă ca la petrecerea micuței Smaranda să nu lipsească nimic. Alături de Smaranda a fost și mama ei, iubita actorului, care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Actorul și-a invitat câțiva prieteni apropriai și și-a tranformat casa într-un tărâm de proveste. Tortul ales pentru aniversarea fiicei lui a fost decorat cu personajele ei preferate din desenele animate, Mickey și Minnie Mouse. Pentru a fi în ton cu vremurile în care trăim, micuțele figurine care tronau pe tortul Smarandei au purtat fiecare câte o mască de protecție din marțipan.

Codin Maticiuc poate spune fară dar și poate că are un copil de milioane. Smaranda îi face zilele extrem de frumoase, iar fostul crai de Dorobanți pare să se fi liniștit total. Actorul a lansat câteva proiecte de succes pe planul cinematografic.

Cel mai de succes film al său fiind Miami Bici unde a lucrat alături de BRomania.

Adauga un comentariu