National

Codrin Ștefănescu a lansat un atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu

Publicat: 22 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codrin Ștefănescu a lansat un atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu
Fostul secretar general al Partidului Social Democrat Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a lansat un atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu. Acesta îl acuză pe liderul Partidului Social Democrat de faptul că a făcut o „alianță” cu Klaus Iohannis și a eliminat persoanele pe care le considera obstacole din formațiunea politică pe care o reprezintă. De asemenea acesta a menționat că această situație dezastruoasă din cadrul PSD nu va fi una de durată deoarece membrii și electoratul social democrat vor lua măsuri și „nu vor mai accepta trādarea și tura asta de alegeri!”.

„A plecat Șerban Nicolae. A plecat Liviu Plesoianu. Au fost goniți din casa lor și au plecat! Au plecat mulți, foarte mulți, veți afla zilele urmātoare. Acum are Johannis și PSD-ul lui. Cu Ciolacu și toatā gașca sa de securistoizi in frunte! Pe toți! E deja proprietarul lor și a voturilor viitoare pentru partid! Vā asigur, insā, cā starea asta nu este de duratā! Pentru cā, membrii și electoratul PSD, nu vor mai accepta trādarea și tura asta de alegeri!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, despre Liviu Dragnea: „Starea de sănătate se deteriorează pe zi ce trece”

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, transmite că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea se deteriorează de la zi la zi, în închisoare. El acuză faptul că în cazul lui Dragnea nu se aplică hotărâri definitive și irevocabile și este supus la abuzuri.

”Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece! Hotărârile jucatoresti, definitive și irevocabile, nu se aplica in cazul sau! Se mimeazā cā ar avea drepturile unui om obișnuit, dar nu este așa! Cu toate astea, nu se plânge, nu face apel public, nu contestā! E un bārbat puternic, care și-a impus sā reziste la toate mizeriile și abuzurile la care este supus! Știe cā incā le este fricā de el și de cei mulți care îl susțin! Și sunt foarte mulți, cei ce-l susțin și îl asteaptā sā se intoarcā acasā! Le este teamā celor de la putere, tremurā cei din actuala conducere securistoidā a PSD! Se feresc sā-i rosteascā numele cei ce l-au trādat și abandonat, ca sā le fie bine! Și nu le este nici lor! Ca sā știți care este situația realā!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea se înrăutățește! Acesta ar putea paraliza, dacă nu va fi operat de urgență

Duminică, 11 octombrie 2020, în cadrul unei emisiuni televizate, avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu spune că situația acestuia este „dramatică”. Astfel că, fostul lider la Partidului Social Democrat ar putea să paralizeze, în cazul în care nu va fi operat cât mai curând posibil. Anumite surse arată că Liviu Dragnea ar avea diagnosticul de sciatică paralizantă stânga.

„Dragnea se simte tot mai rău pe zi ce trece”, a spus avocata, care a confirmat informația Antena3.

Liviu Dragnea, într-o situație delicată din cauza stării de sănătate. Ce spune Irina Tănase

Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, se află într-o situație delicată din cauza stării de sănătate, spune Irina Tănase, iubita fostului lider social democrat.

„I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase.

Acum aproximativ două săptămâni, în urma demersurilor avocatei sale, Liviu Dragnea a început să primească îngrijiri medicale. Fostul lider social-democrat face fizioterapie și kinetoterapie.

„De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil”, a adaugat Irina Tănase.

Adauga un comentariu