Actualitate

Codrin Ștefănescu, conducătorul APP România, în „Dezbaterea Zilei”, emisiunea BZI LIVE: „Apar noi taxe aberante… Taxa pe panourile solare e doar începutul…!”

Publicat: 06 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codrin Ștefănescu conducătorul APP România în Dezbaterea Zilei emisiunea BZI LIVE Apar noi taxe aberante... Taxa pe panourile solare e doar începutul...
Codrin Ștefănescu, liderul APP România

Liderul APP România, Codrin Ștefănescu a vorbit într-o ediție incendiară a emisiunii „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE despre toate aceste taxe scoase pe bandă rulantă de Guvernul țării. Invitatul a afirmat cum toate aceste aberații venite în prealabil de la Bruxelles și mai apoi puse în practică de aleșii puși de noi la conducere nu fac decât să înrobească un popor lipsit de atitudine și inițiativă.

„Suntem nişte papagali, nişte laşi, nu reacţionăm la absolut nimic. Legea porcului a creat în alte ţări europene mitinguri cu sute de mii de oameni. Mitinguri în care s-au ars facturile, a fost nebunie. La noi au fost doar nişte mişcări de la nişte ţărani români către primari”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu pentru „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE

Liderul APP România a explicat pentru „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE cum interesul propriu al celor de la Guvern, dar în special al celor de la Bruxelles primează. Codrin Ștefănescu, un promotor al valorilor și tradițiilor românești, implicit al celor religioase, îndeamnă poporul să reacționeze, argumentând prin faptul că Dumnezeu dă celui care face, nu doar se roagă pentru a primi de-a gata.

„Vin cu taxe aberante, precum taxa pe soare. Mai trebuie să ne pună taxa pe aer şi taxa pe existenţă. Au luat-o razna şi e absolut halucinant ce se întâmplă la Guvern. Deci ministrul Predoiu, ce a anulat Constituţia nu poate fi schimbat.. nici Popescu care a pus taxa pe soare nu poate fi schimbat… Deci suntem o colonie. Suntem fraţi români, dar o colonie de sclavi, în care nimeni nu ia cuvântul, nu se exprimă sub nici o formă.. ne-au impus toate aceste aberaţii şi noi suportăm. Iar în această iarnă, poziţia lor oficială e: ‘Scapă cine poate şi în rest nu ne pasă sub nici o formă!’

Eu am rămas surprins şi de lipsa oamenilor de răspuns și la Legea porcului. Suntem nişte papagali, nişte laşi, nu reacţionăm la absolut nimic. Legea porcului a creat în alte ţări europene mitinguri cu sute de mii de oameni. Mitinguri în care s-au ars facturile, a fost nebunie. La noi au fost doar nişte mişcări de la nişte ţărani români către primari. Şi atunci primarii sunt speriaţi, comunică cu juma de glas partidului care îi spune să stea cuminte şi să tacă din gură, şi atunci nu se mai face nimic.

Această datină va dispare prin laşitatea românului, care crede că Dumnezeu vine şi ne rezolvă problema asta. Dar Dumnezeu nu vine, el ne pune la încercare doar, dar noi suntem laşi!”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Problema este că ne lăsăm umiliţi”

Din nou, Codrin Ștefănescu reiterează ideea conform căreia liderii de la Bruxelles vor să transforme România într-o țară de consum, nu de producție și astfel ni se scot legi peste noapte, cu scopul de stopa producția și de a reduce cu totul resursele.

„Am primit din partea unor fermieri susţinere, însă noi se aşteptam să primim minim 3-5 milioane de semnături de la oamenii de la ţară. Dar nu, oamenii se duc şi fac acatiste, crezând că asta ne e salvarea.

Bruxelles-ul a dat ca de la anul să nu mai fie porc, fără lemne de foc, din iunie fără nici o exploatare de cărbune, şi deja am rămas fără gaze şi vom rămâne şi fără câteva companii importante de stat, precum Hidroelectrica. Şi o să rămânem şi fără sare, şi fără grafit, şi fără porc.. şi gata!

Fraţi români, staţi liniştiţi, fraţii de la Coaliţie veghează bine… Noi ne batem pentru voi, dar nu ne putem bate pentru toate aberaţiile astea!

Foarte mulţi ne scriu că vor să îi susţinem gratis, dar ei nu fac nimic, decât să spere. Cam acelaşi e mesajul și din partea lor, ‘suntem cu voi, suntem patrioţi, dar ne rugăm la Dumnezeu să ne scape de acest blestem’.

Dar problema este că noi ne lăsăm umiliţi la orice fel de încercare. Problema este că am primit mai multe reclamaţii şi sprijin decât oameni care se înscriu în partid”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a discutat cele mai în vogă subiecte ale ultimelor zile, în exclusivitate pentru „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE.

Adauga un comentariu