Actualitate

Codrin Ștefănescu, reacție acidă la înregistrarea cu Nicușor Dan: „E doar un exemplu din toată gașca asta haștag-rezist!“

Publicat: 15 sept. 2020
Codrin Ștefănescu într-un studio de televiziune
Codrin Ștefănescu a avut o reacție acidă la înregistrarea cu Nicușor Dan

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu reacționează după ce Dana Budeanu a avut o reacție acidă la înregistrarea cu Nicușor Dan, în care acesta și-ar fi folosit influența pentru a ajuta un om de afaceri în relația cu Primăria Sectorului 4.

„Deci l-au prins pe Plicușor Dan direct cu mâța-n sac! Și e doar un exemplu din toatā gașca asta haștag-rezist. Gașcā lacomā și avidā dupā bani, funcții, contracte cu statul și lux! Grup bine organizat si utilizat la maxim de statul paralel pentru “paradirea” adversarilor politici!“, a precizat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, reacție acidă la înregistrarea cu Nicușor Dan: „Oameni toxici, fără scrupule și implicați în toate mizeriile pāmântului!“

Fostul secretar general al PSD susține că adversarii politici „au fost hărtuiti, scuipați, intimidați și înjurați de o mână de oameni toxici, fără scrupule și implicați în toate mizeriile pāmântului!“ „Voi realizați cât de mult rāu au fācut personajele astea?”, scrie Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Dezvăluire făcută de Dana Budeanu

Dana Budeanu a publicat înregistrarea unei convorbiri telefonice dintre Nicușor Dan și fostul ziarist Cristian Zărescu, actual consilierul primarului PSD al sectorului 4, în care cei doi discută despre acțiunea primăriei de demolare a unei construcții deținute de un om de afaceri în Sectorul 4.

Într-o declaraţie făcuta pentru un post de televiziune, Dana Budeanu considera că Nicușor Dan face trafic de influenţa şi că acest lucru trebuie să nu rămână nesancţionat. Nicușor Dan intervine, conform Danei Budeanu, pentru un interlop care pur şi simplu a luat o parcelă dintr-un parc din Capitală şi l-a transformat în propria locuință. În altă ordine de idei, Dana Budeanu menţionează faptul că această înregistrare este una dintr-un șir de înregistrări făcute între cei doi:

„Această înregistrare este dintr-un şir de înregistrări dintre cei doi. Nicuşor Dan face trafic de influenţă, în favoarea acestui domn. A venit un nene într-o zi şi şi-a luat o parcelă în parc, după care domnul Mitrache a construit fără autorizaţie în parc, într-un copac. A construit o casă, este acolo. El spune că este restaurant, purul Nicuşor Dan a intervenit conform declaraţiei din seara aceasta şi recunoaşte înregistrarea. El (Nicuşor Dan n.r.) a intervenit în calitate de mediator, declară dânsul”, susţine Dana Budeanu.

Nicușor Dan a încercat în repetate rânduri să împiedice demolarea din Sectorul 4

Într-o intervenţie la un post de televiziune, Cristian Zărescu susţine că nu a fost singurul apel pe care acesta l-a primit de la Nicușor Dan. Acesta îl face mincinos pe candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei cerând insistent să nu se meargă până la demolarea localului.

„Este clar că Nicuşor Dan a intervenit și că nu este vorba doar de un apel, ci de cinci. Ne-a cerut să nu mergem până la capăt cu această demolare. Au fost cinci apeluri iniţiate de Nicuşor Dan, suna direct la mine. Eu nu am crezut că Nicuşor Dan poate să intervină pentru cineva care a distrus parcul, domnul Nicuşor Dan i-a luat apărarea. A apărut mereu pădurile şi parcurile şi acum ne impune să nu demolăm” , a declarat Cristian Zărescu.
Adauga un comentariu