Cancan

Codruța, soția lui Valentin Sanfira, despre relația cu soacra sa. „Ca să simtă nora”

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codruța soția lui Valentin Sanfira despre relația cu soacra sa. Ca să simtă nora
Codruța şi Valentin Sanfira formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz

Codruța, soția lui Valentin Sanfira, a vorbit deschis despre relația cu soacra sa, recunoscând că mai degrabă soțul ei este cicălitor. În ceea ce o privește pe artista populară, ea se înțelege de minune cu părinții soțului ei. Astfel, în familia Codruței și a lui Valentin Sanfira domnește armonia și înțelegerea.

Codruța şi Valentin Sanfira formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Mereu cu zâmbetul pe buze şi puşi pe glume, cei doi soţi se completează perfect atât în cariera artistică, cât şi acasă. Acum, soția lui Valentin Sanfira a vorbit deschis despre relația pe care o are cu socrii.

Codruța, soția lui Valentin Sanfira, despre relația cu soacra sa

Cei doi interpreți de muzică populară formează un cuplu de invidiat. Tineri frumoși, dar și foarte talentați, Valentin și Codruța Sanfira (fostă Filip) pare că duc o viață lipsită de griji. Cei doi parteneri se înțeleg foarte bine și au reușit de-a lungul timpului să își întemeieze o familie. Invitați în cadrul unei emisiuni TV, soții Sanfira au oferit detalii neștiute din interiorul familiei lor.

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, cei doi soți au dat din casă și au oferit detalii neștiute despre relația lor. Astfel, atunci când vine vorba de relația cu socrii, atât Codruța, cât și Valentin Sanfira, se pot declara norocoși la acest capitol.

„- Codruța Sanfira: Soacra mea este o dulceață. Valentin este soacra în familie.
– Valentin Sanfira: Fiecare familie trebuie să aibă o soacră. Dacă mama nu se comportă ca o soacră, câteodată simt nevoia să fiu eu și soacră. Sunt cicălitor. O soacră în general are niște atribute foarte clare: e cicălitoare, mătură după tine. Dacă ai măturat, tot nu e bine. Trebuie să faci niște chestii ca să simtă nora că are soacră.
– Codruța Sanfira: Foarte frumos se descrie.
– Valentin Sanfira: Pe când soacra mea, este extraordinară. Socrii mei sunt foarte tineri și suntem prieteni”, au declarat soții Sanfira.

Codruța Sanfira a petrecut Paștele la socri

Artista a dezvăluit că anul acesta a fost de Paște în vizită la socri. Acolo, tânăra s-a bucurat de compania soțului său și a familiei acestuia cu care, spune ea, se înțelege foarte bine.

„Ne înțelegem extraordinar de bine și de fiecare dată merg cu inimă deschisă. Eu mă simt oriunde ca acasă. Pentru noi oriunde e acasă pentru că suntem amândoi și e important că avem tot timpul familiile aproape. Mi se pare cel mai important lucru. Am gătit cu toții. Am gătit și eu, mama soacra, cumnată, a gătit și Valentin”, a declarat Codruța Sanfira.

Adauga un comentariu